Search
Close this search box.
,

El Vichy Catalan Vòlei Tour torna a Vilanova i la Geltrú els dies 5 i 6 de juny

La prova recorre diferents platges del litoral català

Vichy Catalan Vòlei Tour torna a la capital del Garraf // TWITTER AJUNTAMENT DE VILANOVA

Vilanova i la Geltrú acollirà els dies 5 i 6 de juny la tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja-Vichy Catalan Vòlei Tour.

La competició compta amb nou proves (vuit més la final), repartides per diverses localitats de la costa catalana. La principal novetat d’aquest any és la possibilitat de participar en la categoria amateur.

Les inscripcions es tanquen els dijous abans de cada prova a les 12.00 h i s’han de fer a través d’un formulari a la web de la Federació Catalana de Vòlei.

Com en anys anteriors hi ha les modalitats federades per decidir quins seran els campions i campiones de Catalunya de 2021, en categories masculina, femenina i mixta.

L’organització vetllarà pel compliment de totes les mesures de prevenció i protecció davant la Covid-19 per garantir una competició segura tant per als esportistes com per als organitzadors.

El Vichy Catalan Vòlei Tour va arrencar amb dues proves a Barcelona els dies 8 i 9 de maig i 22 i 23 del mateix mes. Vilanova, Torredembarra, Tarragona, Cunit i Empuriabrava seran les altres seus de la competició. La final es disputarà a Badalona els dies 28 i 29 d’agost.

Com els darrers anys, el circuit comptarà amb la presència del Canal Esport3 de Televisió de Catalunya que emetrà les finals de cada una de les seus per les quals passa el campionat, així com les grans finals de Badalona.

També se seguirà treballant en la campanya ‘Estiu saludable’, per promoure hàbits de vida saludables i sostenibles conscienciant als participants i espectadors de la importància de tenir cura d’un mateix i de l’entorn.


Comparteix la notícia