Search
Close this search box.

El Vilanova, a la defensa de la cinquena plaça en l’últim partit de Lliga

Els blanc-i-blaus reben l'Atlètic Lleida, a la baixa des d'abril

Edgar Doblas, davanter del Vilanova // G.M.CH.

El Vilanova tanca aquesta tarda (17.00 h) la Lliga 2021/2022 tot rebent l’Atlètic Lleida a l’Alumnes Obrers. Els blanc-i-blaus defensen la cinquena posició. Tenen un punt més que els de la Terra Ferma, sisens.

A l’equador de la Lliga tots dos equips van enfrontar-se a Lleida amb el lideratge en joc. Va guanyar l’equip del Segrià, que va proclamar-se campions d’hivern i aspirava seriosament a l’ascens. Tanmateix, una inesperada mala ratxa de cinc derrotes en les últimes sis jornades ha acabat trencant els seus plans. La setmana passada, això sí, va endossar un 4-1 al Viladecans.

El Vilanova va anar a la baixa pels mals resultats fora de casa i les baixes, massa des de fa jornades. A l’equip se li està fent llarga la Lliga, afortunadament sense haver de patir per la permanència.


Agus torna a tenir absències aquest diumenge, sobretot en defensa. Luca continua lesionat i Tomás aquest cop no podrà donar un cop de mà al Vilanova. A més, Iloie està sancionat i Roger Peña és dubte.

“Per acabar, rebem a un dels millors equips de la Lliga. Tot i la davallada que han tingut, voldran acabar bé. Nosaltres intentarem mantenir el cinquè lloc, malgrat la inestabilitat que estem tenint en l’onze per les baixes”, manifesta Agus.

La junta i el tècnic del Vilanova ja han tingut els primers contactes per parlar de la renovació per una temporada més.

Comparteix la notícia