Search
Close this search box.

El Vilanova, a mantenir la bona línia en el partit del retorn del públic a l’Estadi

Els blanc-i-blaus reben la Rapitenca sense Codina ni Totti
LUIS FERNANDEZ

Víctor Miranda, central del Vilanova // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El Vilanova, líder del subgrup 2A de Primera Catalana, busca mantenir la bona línia aquest diumenge. Els blanc-i-blaus reben la Rapitenca (18.05 h) en el partit del retorn del públic a l’Alumnes Obrers després de la flexibilització de les mesures anti Covid-19.

Codina i Totti, dos puntals del Vilanova al centre del camp, no podran jugar. El capità no s’ha recuperat de la lesió al turmell esquerre que es va fer al camp del Viladecans. Les proves mèdiques van reflectir que pateix un esquinç de grau 3 i avança molt lentament en la recuperació. Es preveu que estigui de baixa, almenys, un mes més.

Totti no s’ha recuperat d’una trepitjada que va patir contra l’Ascó. Té una ungla afectada. Marcel també continua de baixa. La novetat en la llista de convocats és Lucas Ribeiro.

La Rapitenca trepitjarà l’Alumnes Obrers després d’haver firmat quatre empats en quatre partits. “Que hagi firmat taules contra el Viladecans, l’Ascó, el Vista Alegre i el Santboià demostra que no és un rival senzill. Segurament no ha guanyat per petits detalls i això vol dir que és perillós. Es tracta d’un equip amb bon peu. Crec que pot ser un partit similar al de l’Ascó”, diu Agus Isabel, entrenador del Vilanova. L’experimentat davanter Becerra és un dels referents del conjunt ebrenc.

El Vilanova reprèn la competició després de descansar la setmana passada per la retirada del Gandesa. Ara la Lliga queda amb nou equips i a l’Ascó, l’únic equip que s’havia enfrontat als de la Terra Alta, se li van treure els tres punts. Cada cap de setmana descansarà un equip.

Agus Isabel busca que l’equip millori en l’equilibri entre l’atac i la defensa. “Estem fent gols i superant amb solvència els rivals en determinades fases dels partits, però també en rebem amb facilitat i això ens ha fet patir”, assenyala. El tècnic ha obert la porta dels entrenaments a jugadors de Segona Catalana del Sitges i de l’Olivella per si necessita apuntalar la plantilla en algun moment.

Per entrar al camp caldrà presentar una sol·licitud d’accés

Les persones que vulguin acudir aquesta tarda a l’Alumnes Obrers hauran de presentar la sol·licitud d’accés que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú demana per entrar a les instal·lacions Municipals.

Aquest document és una mena de full d’autoresponsabilitat a través del qual cada persona declara que en els últims 15 dies no ha presentat cap símptoma compatible amb la Covid-19, ni ha estat positiu ni ha conviscut ni ha estat contacte estret de cap persona positiva. També admet haver llegit els protocols de prevenció, higiene i seguretat i accepta les pautes a seguir. En finalitzar el registre a través d’Internet, els seguidors hauran d’imprimir una còpia del justificant o guardar-lo en PDF al mòbil per mostrar-lo a l’entrada del camp. L’accés del públic a l’Estadi es farà 10 minuts abans del partit.

D’altra banda, el partit es juga a partir de les sis i cinc minuts perquè serà emès en directe per Canal Blau Televisió a través de la Xarxa de Televisions Locals.

Comparteix la notícia