Search
Close this search box.

El Vilanova, a tancar l’any amb una victòria per mantenir la bona dinàmica

Els blanc-i-blaus acabaran el 2021 com a líders passi el que passi

Agus Isabel, entrenador del Vilanova // G.M.CH.

Quan en la segona jornada de Lliga el Vilanova va rebre un dolorós 5-2 al camp del Martorell i es va plantar al tercer partit amb zero punts, ningú no es podia imaginar que els blanc-i-blaus acabarien escalant fins a la primera posició.

Aquest diumenge (17.00 h) el Vilanova tanca el 2021 rebent el Solsona amb la il·lusió de guanyar per mantenir la bona dinàmica.

Els de la capital del Garraf han sumat 20 punts dels últims 24 amb un balanç de sis victòries (totes per la mínima) i dos empats, i un idil·li confirmat amb els temps de descompte.

“Veure’ns a dalt ens dona ànims i molta confiança”, apunta el tècnic Agus Isabel.

El Vilanova acabarà el 2021 com a líder passi el que passi. Ahir l’Atlètic Lleida va empatar a un contra l’Igualada i ja no podrà enxampar els blanc-i-blaus abans de l’aturada nadalenca.

L’altre equip que podia atrapar els d’Agus és el Viladecans, però descansa aquest cap de setmana.

“És cert que nosaltres encara hem de descansar, però benvingut sigui continuar com a líders i arribar així al final d’any. A veure si hi posem la cirereta amb un nou triomf”, diu Agus Isabel.

El lateral Toni continua lesionat i Edgar Doblas també és baixa per una fissura en un dit del peu que es va fer en l’entrenament de divendres.

Tampoc no estaran amb el Vilanova el porter Pacheco i Roger Peña, sancionats. La baixa del carriler és notable per la importància que té en l’esquema d’Agus.

El Solsona afronta el matx en la novena posició amb un bagatge de tres victòries, tres empats i tres derrotes.

Comparteix la notícia