Segueix-nos

Futbol

El Vilanova adapta els entrenaments al toc de queda vigent

El dubte és saber si la competició es reprendrà el cap de setmana

Agus Isabel i el seu cos tècnic estan adaptant els entrenaments al toc de queda // G.M.CH.

El Vilanova, com la resta de clubs del Garraf de qualsevol modalitat, ha hagut d’adaptar els entrenaments als horaris del toc de queda decretat per la Generalitat des de diumenge, que impedeix la pràctica esportiva més enllà de les nou de la nit.

Gran part del teixit esportiu de la comarca, a la vegada, roman a l’espera de saber si es reprenen o no les competicions no professionals dissabte i diumenge vinents, 31 d’octubre i 1 de novembre.

“No podem fer una altra cosa que adaptar-nos a les decisions que prenen les autoritats”, reconeix Agus Isabel, tècnic del Vilanova. Tots els conjunts del club han hagut de limitar a una hora i 10 minuts les sessions preparatòries sobre la gespa. El primer equip ho complementarà amb exercicis al gimnàs i fora de les instal·lacions de l’Alumnes Obrers.

Fins al toc de queda el Vilanova s’entrenava els dimarts i divendres de 19.15 h fins a les 20.45 h i els dijous, de 20.45 h a 22.15 h. Ara té a disposició la gespa de l’Alumnes Obrers dimarts, dijous i divendres de 19.50 h a 21.00 h.

El Vilanova defensarà el lideratge al subgrup 2A de Primera Catalana quan es reprengui la competició. El gran dubte és saber quan rodarà altre cop la pilota. En general, hi ha pessimisme que sigui el cap de setmana que ve davant les noves mesures que es plantegen des de la Generalitat.

La directiva del Vilanova ha emès un comunicat aquest matí explicant els canvis en les franges horàries d’entrenaments arran del toc de queda.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol