El Vilanova, amb moltes baixes, empata en el darrer assaig de pretemporada

Els d'Agus igualen un 3-1 advers contra el Can Vidalet

Edgar Doblas, envoltat pels seus companys després de fer el 3-3, un golàs de vaselina // G.M.CH.

No van poder jugar ni Codina, ni Totti, ni Matty, ni Roberto, quatre baixes importants en la sala de màquines. A més, el central Luca no estava al cent per cent. I va haver de vestir-se de curt el segon entrenador, Aleix Vall, que va disputar la segona meitat sense desentonar gens ni mica. Així va tancar ahir els assajos de pretemporada el Vilanova al camp del Can Vidalet, del grup 2 de Primera Catalana.

El partit va acabar en taules (3-3). Els locals van arribar al descans dominant per 3-1, però el Vilanova va acabar igualant el marcador a la represa per tancar la pretemporada sense conèixer la derrota. El 3-3 final va arribar al minut 91 amb una magnífica vaselina d’Edgar Doblas.

El Can Vidalet va estrenar el resultat al primer minut a través de Capi. El Vilanova va mirar de refer-se buscant la porteria rival, però no podia descuidar la defensa.

Al quart d’hora de joc va avisar Antolínez amb un cop de cap. Poc després Pascua va trobar Ernest Forgas, que va fer lluir el porter Khalid també amb el cap. De fet, els locals patien amb les pilotes aèries i Luca en va rematar un parell més sense trobar la xarxa.

Els moviments de Juan Carlos a la mitjapunta encenien els llums del Can Vidalet en atac. Al minut 33 va trencar la defensa del Vilanova amb una passada per a Bru, que va establir el 2-0 en el mà a mà amb Mario, al camp durant els 90 minuts, com Pacheco la setmana anterior.

L’eficàcia dels locals contrastava amb les opcions de gol que no acabaven en gol per als d’Agus. Al minut 38 Pascua va veure la diagonal d’Ernest Forgas i aquest va rematar de volea per a una altra bona maniobra de Khalid. Tot seguit, el porter local va donar el braç a tórcer en l’acció menys esperada, un xut centrat des de la frontal d’Ernest Forgas que se li va esmunyir dins de la xarxa.

Saldaña vigila el local Capi // G.M.CH.

Eric va estar a punt de fer el 2-2 amb un tir de falta que va marxar fregant el pal dret de la porteria del Can Vidalet al minut 41. I just abans del descans, falta a la frontal favorable als locals i golàs de Juan Carlos, que va demostrar que té un guant a la bota dreta tot enviant el cuir lluny de Mario.

A l’inici de la represa, Edgar Doblas va començar a tenir la seva quota de protagonisme amb un xut que va acabar en córner abans de dues opcions del local Rodri. Eric va provar-ho altre cop poc després. El 3-2 va arribar al minut 72 i va ser obra de Xavi Fernández, que va recollir una mala cessió enrere d’un jugador del Can Vidalet. El jove extrem va estar molt actiu al cantó dret de l’atac.

El Vilanova no va donar-se per vençut i va acabar empatant en el primer minut del descompte amb la vaselina d’Edgar Doblas, un golàs que posava el punt final als assajos de preparació dels d’Agus. L’equip de la capital del Garraf comença la Lliga diumenge que ve rebent el Gavà. De les baixes d’ahir, la majoria van ser per precaució.