Segueix-nos

Futbol

El Vilanova amplia el planter del club amb un nou projecte de futbol base femení

Les inscripcions está obertes per conformar els equips del nou curs

El Vilanova vol ampliar el seu planter // FOTO CF VILANOVA

El Vilanova ha fet una decidida aposta pel futbol femení. Ho demostra amb la posada en marxa d’un nou projecte de futbol base femení. A partir del nou curs 2020/2021, les noies de 8 a 18 anys podran jugar a futbol defensant la samarreta blanc-i-blava i ampliaran el planter del Vilanova. Les que siguin més grans es podran enrolar al primer equip femení, que ja compta amb una estructura sòlida dins de l’entitat.

Amb el projecte de futbol base femení, el Vilanova vol oferir un servei integral a les noies de la ciutat i rodalia que vulguin jugar a futbol. Amb aquest objectiu, el club ofereix un servei complet i personalitzat tant per a les jugadores com per als pares.

Les integrants dels diferents equips femenins del Vilanova seran entrenades per tècnics qualificats de la Federació Catalana de Futbol, tindran servei de fisioteràpia exclusiu per a la secció de futbol femení i una preparació física especialitzada en el desenvolupament físic segons l’etapa formativa, i gaudiran d’entrenaments específics per a les porteres i d’un equip de coordinació propi de la secció femenina per poder mantenir un contacte proper i directe amb les famílies.

Les inscripcions per integrar-se en el futbol base femení del Vilanova ja estan obertes. Les interessades es poden adreçar al club a través del correu electrònic cfvngfemeni@gmail.com.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol