Search
Close this search box.

El Vilanova anuncia amb un comunicat la desvinculació de Carlos Contreras

El club diu que el jugador trenca unilateralment l'acord de renovació que va signar

Carlos Contreras, en un partit del curs passat // G.M.CH.

El Vilanova ha fet públic aquesta tarda un comunicat anunciant la desvinculació de Carlos Contreras. El fet que el golejador hagi donat prioritat a participar en el draft de la Kings League, ha estat el detonant de la ruptura.

Segons apunta el club en el comunicat, emès a través d’una història d’Instagram, ‘el jugador trenca unilateralment i sense avisar la direcció esportiva l’acord de renovació que va signar el passat 28 de juny, cinc dies abans de començar la pretemporada’.

En el mateix text el Vilanova assenyala que ‘respecta la decisió de Contreras, però vol deixar clar la decepció amb el jugador per com s’han produït els fets’.


També s’informa que el club ‘ja està treballant a incorporar un jugador de les mateixes característiques’.

Per últim, el Vilanova demana a la Federació Catalana de Futbol que ‘prengui mesures amb caràcter d’urgència després dels últims moviments que estan perjudicant el futbol català amb la intromissió de la Kings League’.

El Vilanova 2023/2024 va arrencar dilluns sense Carlos Contreras. El club no veia oportú que s’entrenés per estar pendent del draft de la Kings League. Amb aquest comunicat, el davanter, màxim golejador de Primera Catalana el curs passat, queda definitivament fora de la plantilla.


Comparteix la notícia