Search
Close this search box.

El Vilanova arrenca sense Carlos Contreras, pendent del draft de la Kings League

"Hem d'acabar de decidir què fem", diu el tècnic Vilagut sobre el golejador

Xavi Vilagut, durant la sessió d'ahir // G.M.CH.


Ja està en marxa el Vilanova 2023/2024. Ahir va començar la pretemporada l’equip blanc-i-blau. Ho va fer, de moment, sense Carlos Contreras, pendent de participar en el draft de la Kings League el 4 de setembre.

Tot i que la idea inicial era que el golejador tornés a la feina amb la resta de la plantilla, segons va dir el tècnic Vilagut a elPrimer.cat, finalment no va ser així.

“És un tema que hem de parlar amb el director esportiu. A veure com ho gestionem. Ell, de moment, ha optat per un altre camí i hem d’acabar de decidir què fem”, va dir el míster abans del primer entrenament.

No van faltar cap dels 10 fitxatges, la majoria desconeguts pel públic local: Peque (Rubí), Naoufal (Marianao), Metha (Can Parellada), Bilal (Prat), Marc Prat (Palamós), Ian Álvarez (San Cristóbal B), Roger Peña (Vilassar), Joel Sanabria (Estradense), Echavarría (Murcia Imperial) i Marcos Sinobas (Rubí Athletic).

“Són jugadors que l’aficionat haurà de conèixer. Crec que Pirri, el director esportiu, ha fet una gran feina, ja que són futbolistes amb una trajectòria i en els quals confiem. Tots venen amb ganes de sumar i d’aportar. Molts d’ells ens donaran moltes alegries”, apuntava Vilagut.


Roger Peña, Codina i Saldaña, en primer terme, ahir // G.M.CH.

La plantilla continua oberta. La prioritat per tancar-la són un central i un pivot. Hi ha diversos jugadors a prova que intentaran fer-se amb un lloc a la plantilla.

Encara no s’ha pogut incorporar el porter Albert Alfonso i va estar en la sessió Òscar Garcia, que es va posar en mans d’Alexis, el fisioterapeuta de l’equip, en plena recuperació de la ruptura del lligament encreuat anterior del genoll esquerre.

Vilagut està il·lusionat per començar la segona temporada al capdavant de l’equip en el nou projecte del president Xavier Laffitte i és conscient que han d’optar a pujar de categoria.

Els objectius són ambiciosos, ja ho han dit des de la junta i la direcció esportiva. Hem d’intentar estar lluitant pels llocs capdavanters i, si és possible, buscar l’ascens. No serem l’únic equip que buscarà aquesta fita. Hem de tenir prudència, però ambició a la vegada”, va afirmar el míster.

Comparteix la notícia