Search
Close this search box.

El Vilanova, cap a l’exigent camp de la Rapitenca amb la defensa minvada

Luca i Iloie, habituals titulars a la rereguarda, són baixa per lesió

Iloie no podrà jugar aquest diumenge // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El Vilanova afronta aquest diumenge (12.00 h) la visita a l’exigent camp de la Rapitenca, rival directe de la zona alta, amb la defensa minvada.

Luca i Iloie, lesionats, no podran jugar i deixen dues vacants notables a la rereguarda, ja que habitualment són titulars.

Saldaña és qui té més números d’acompanyar Víctor Miranda com a central. A dalt, Pascua és dubte. La bona notícia és el retorn de Totti.

“Intentarem competir al màxim en un camp complicat. La Rapitenca és un dels ferms candidats a l’ascens i, juntament amb el Viladecans, és un dels equips més en forma del campionat”, assenyala Agus Isabel, entrenador del Vilanova.

Els del Montsià han anat de menys a més en la competició. Ara van tercers, amb els mateixos 29 punts que el Vilanova, i no perden des de la cinquena jornada. A casa encara no han caigut i sumen quatre victòries seguides.

Segons Agus Isabel, “amb el pas de les jornades la Rapitenca ha guanyat solidesa i això l’ha convertit en un equip molt fiable. Tenen com a home clau a Jordi Oribe, un dels millors jugadors de la categoria”.

El Vilanova va recuperar un bon to diumenge passat, sobretot en la primera meitat, per doblegar el Martorell a l’Alumnes Obrers.

L’assignatura pendent dels blanc-i-blaus des del canvi d’any són els partits fora de casa. N’ha jugat tres amb tres derrotes, tot i que dues d’aquestes sortides van ser als camps del Viladecans i de l’Atlètic Lleida, també adversaris de la zona noble.

[su_box title=”Dos fitxatges, en la llista” style=”soft” box_color=”#516e6d”]La gran novetat en la convocatòria del Vilanova és la presència dels germans Carlos i Jordi Sancho, que provenen del Sants, i que s’han incorporat a l’equip. Agus Isabel va tenir-los al Vilanova quan eren infantils. Són de Cunit. Carlos juga de mig centre i Jordi, de mitjapunta. Tots dos estan en el seu primer any d’amateur. Carlos Sancho havia disputat sis partits aquesta temporada amb el Sants, a Tercera; Jordi, tres.[/su_box]

Comparteix la notícia