El Vilanova clou la Lliga remuntant un 0-1 i guanyant l’Ascó en el tram final del partit

Carlos Contreras es confirma com a pitxitxi de la Lliga amb el 17è gol

Carlos Contreras va igualar el matx amb el 17è gol del curs, que el confirmava com a pitxitxi // G.M.CH.

VILANOVA 2 – ASCÓ 1
GOLS: 1-0, Hamza (45′); 1-1, Carlos Contreras (78′) i 2-1, Xavi Fernández (86′).

El Vilanova va tancar ahir la Lliga amb un triomf per 2-1 sobre l’Ascó. Cap dels dos equips s’hi jugava res i el matx va ser descafeïnat durant llargues estones. Els blanc-i-blaus van remuntar un 0-1 advers.

Carlos Contreras, que volia assegurar-se el pitxitxi, va ser el més actiu del Vilanova en el primer temps amb fins a tres bones rematades que va desbaratar el porter visitant.

Quan semblava que el matx arribaria al descans amb el 0-0, Hamza va rematar a plaer una passada terminal d’Arkoh des de la dreta i l’Ascó va marxar per davant al descans.

Delchi avança pel cantó esquerre en el partit d’ahir // G.M.CH.

A la represa, el Vilanova va posar-hi una marxa més a partir dels canvis. L’Ascó només portava dos jugadors de camp per a possibles substitucions i va acabar amb el pilot de la benzina encès.

Carlos Contreras va confirmar-se com el màxim realitzador de la Lliga –i dels tres grups de Primera Catalana– tot empatant al minut 78 amb una rematada rasa després d’una genial passada filtrada de Frutos, que va tornar a jugar de central. Era la 17a diana del davanter blanc-i-blau en el campionat.

En la celebració Carlos Contreras va córrer cap a la banda per dedicar el gol al lesionat Òscar Garcia mostrant una samarreta de suport al migcampista i ensenyant el dorsal 5 que lluïa, l’habitual d’Òscar des que va arribar a l’Alumnes Obrers.

La remuntada del Vilanova va quedar rubricada al minut 86, quan Frutos va tornar a enllaçar amb Carlos Contreras a la banda dreta de l’atac i el golejador va enviar la pilota en diagonal a l’altre cantó per a la rematada a gol de Xavi Fernñandez, un dels que havia entrat de refresc, que en el colpeig es va lesionar.

En el descompte, Albert Alfonso es va lluir en un xut de Konu, el gran perill de l’Ascó. El Vilanova acabava la Lliga amb un triomf que li donava la novena posició final en el campionat, a quatre punts de la zona de Superlliga.

VILANOVA: Albert Alfonso, Delchi, Frutos, Dani Gutiérrez (Herhan, 73’), Boza, Valentín Volpi (Jair, 58’), Carlos Contreras, Magu (Víctor Fernández, 73’), Pozzo (Xavi Fernández (58’), Matty i Marc López (Arnau Moya, 58’).
ASCÓ: Diego, Arkoh, Roca, Jerez, Cáliz (Jawad, 46’), Facu, Hamza, Cubi, Konu, Marc Blanch (Thiago, 83’) i Nacho.
ÀRBITRE: Ballesteros Jurado. Va amonestar els locals Magu, Marc López i Delchi; i els visitants Jerez, Facu, Diego i Jordi López (entrenador).