Search
Close this search box.

El Vilanova començarà la Lliga rebent l’Horta i la clourà també a casa contra el Vilafranca

La Lliga Elit arrenca el cap de setmana del 21 i 22 de setembre

El Vilanova debutarà a Lliga Elit a l'Alumnes Obrers // G.M.CH.

Ja es coneix el calendari del curs 2024/2025 a Lliga Elit. El Vilanova debutarà a casa el 22 de setembre tot rebent l’Horta i clourà el campionat el 18 de maig de 2025, també a l’Alumnes Obrers, contra el Vilafranca en un atractiu derbi intercomarcal. En el primer desplaçament, en la segona jornada, el Vilanova visitarà el camp del Rubí.

El calendari és simètric. Per tant, els enfrontaments es repetiran en el mateix ordre en la segona part de la Lliga. La primera volta acabarà el 19 de gener. Per Carnaval s’atura el campionat. Hi competeixen 16 equips: Vic, Figueres, Vilanova, Palamós, Lloret, Rubí, Castelldefels, Pobla de Mafumet, Atlètic Sant Just, Horta, Valls, Can Vidalet, Rapitenca, Vilafranca, Manlleu i San Mauro.

Els dos primers classificats ascendiran directament a Tercera Federació, mentre que del tercer al sisè classificat hi haurà un play-off per dirimir un ascens més. Perdran la categoria els quatre últims.

Les semifinals del play-off d’ascens tindran lloc els caps de setmana del 24 i 25 de maig i del 31 de maig i 1 de juny. L’anada de la final de la promoció es disputarà el 7 i 8 de juny, mentre que la tornada es jugarà el 14 i 15 de juny.


Comparteix la notícia