Search
Close this search box.

El Vilanova concedeix la baixa a Roberto perquè pugui fitxar pel Sitges

Els d'Aiguadolç també tenen un acord amb el davanter Arnau Moya

Roberto Angulo deixa el Vilanova // G.M.CH.

El Vilanova ha concedit la baixa al migcampista Roberto Angulo perquè pugui fitxar pel Sitges. Els d’Aiguadolç ja feia dies que anaven darrere del jugador, que estava tenint pocs minuts a l’Alumnes Obrers.

Inicialment, el Vilanova s’havia mostrat reticent a perdre Roberto, però finalment l’ha deixat sortir. El cos tècnic blanc-i-blau es va reunir amb el jugador dimarts a la nit i va obrir-li la porta per la voluntat del mateix Roberto d’intentar recuperar confiança i tenir minuts en una categoria inferior.

El centrecampista només havia estat titular en dos partits d’aquesta temporada i va participar en vuit compromisos més tot sortint de la banqueta.


La competència al mig camp i les lesions van impedir a Roberto tenir més continuïtat. Ara el Sitges el vol perquè aporti aire fresc a la sala de màquines després de cinc jornades seguides sense guanyar.

El conjunt d’Aiguadolç, en el seu intent de trencar la mala dinàmica, també ha arribat a un acord amb el davanter Arnau Moya, que jugava al Roda de Berà, del subgrup 8A de Segona Catalana. Arnau era el segon màxim realitzador de la competició amb 16 dianes.

El Sitges espera tant Roberto com Arnau en l’entrenament d’aquest vespre i farà públiques les dues incorporacions en les pròximes hores.

Comparteix la notícia