Segueix-nos

Futbol

El Vilanova confirma la renovació del tècnic Agus Isabel per un any més

L’acord constata la reconciliació entre el míster i el president Laffitte

Laffitte i Agus, amb la nova samarreta de l'equip per a la temporada que ve // CF VILANOVA

El Vilanova ha confirmat aquest migdia la renovació del tècnic Agus Isabel. Ho ha fet a través de les seves xarxes socials. Ahir elPrimer.cat ja va avançar que l’anunci de la continuïtat del tècnic era imminent.

La renovació d’Agus arriba després que hagi apropat postures amb el president Laffitte. Com es recordarà, el míster i els seus companys del cos tècnic es van considerar destituïts després d’una tensa reunió amb Laffitte posterior al partit de la penúltima jornada.

De fet, ja no es van presentar als entrenaments de la darrera setmana. El president va negar que els hagués cessat, però els va haver de buscar un relleu d’urgència per a l’últim partit.


Aquella mateixa setmana Laffitte ja va fer un apropament cap a Agus i les dues parts van recuperar el diàleg. Les trobades han acabat desembocant en aquest acord de renovació.

Agus és l’únic entrenador que ha tingut Laffitte des que va agafar la presidència del club l’estiu de 2017. Tot i que l’oficialització de la seva renovació no s’ha fet fins avui, el tècnic ja fa dies que treballa en el disseny de la plantilla del curs que ve.

Agus complirà la cinquena temporada seguida al capdavant de l’equip. Va treure’l de la Segona Catalana en la seva estrena i va arribar al partit 100 com a entrenador del Vilanova el passat 28 de març al camp del Santboià. El somni que persegueix és tornar el club a Tercera Divisió.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol