Search
Close this search box.

El Vilanova confirma les altes de Nito i Jair i anuncia l’acord amb Oriol Boada

El club apuntala la plantilla davant la represa de la Lliga

D'esquerra a dreta, Jair, Nito i Oriol Boada // MUNTATGE CF VILANOVA

El Vilanova, davant l’imminent retorn a la competició, ha confirmat aquest migdia les altes del porter Nito i del davanter Jair i ha anunciat el compromís amb un altre punta, Oriol Boada.

Els reforços de Nito i Jair ja es coneixien. El porter obre la tercera etapa al club després que el Sitges accedís a deixar-lo marxar a mitjans d’aquest mes de febrer. Amb 39 anys cobreix la baixa de Mario Méndez, a qui el Vilanova va deixar marxar a la Pobla de Mafumet.

El sitgetà Jair ja estava amb l’equip abans de l’aturada. Fins i tot va anar convocat en el partit de la segona jornada contra el Sant Ildefons. Té 19 anys i afronta el seu primer any amateur. Arriba a l’Alumnes Obrers cedit per L’Hospitalet. És un hàbil atacant que ofereix una alternativa més a Agus per jugar com a extrem.

Oriol Boada és un davanter penedesenc de 22 anys que reforça l’equip, principalment, per la marxa de Carlos Contreras. Procedeix del Vilafranca. La temporada passada va disputar 13 partits a Tercera amb els quadribarrats i va fer un gol. Aquest curs havia jugat tres compromisos amb el degà penedesenc. Destaca per ser un futbolista versàtil en la parcel·la ofensiva. També fa setmanes que està integrat en la dinàmica del grup.

Comparteix la notícia