El Vilanova deixa escapar el triomf contra el Prat B en el temps de descompte

Un gol dels pota blava en el minut 92 certifica el 2-2 final

Òscar Garcia protegeix la pilota d'un jugador del Prat B // G.M.CH.

VILANOVA 2 – PRAT B 2
GOLS: 1-0, Codina (45+1′); 1-1, Alejandro Pino (60′); 2-1, Òscar Garcia (61′), i 2-2, Oriol Cruz (92′).

Desencís a última hora ahir a la tarda a l’Alumnes Obrers. Quan el Vilanova ja acaronava la quarta victòria seguida, un gol del Prat B al minut 92 va certificar el 2-2 final.

El primer temps va ser molt igualat. A penes hi va haver ocasions. El Vilanova no estava còmode, però tampoc no passava per angoixes al darrere, amb Aleix Semur com a corrector quan calia.

Tal com anava el partit, les accions a pilota parada podien ser cabdals. Els blanc-i-blaus van reclamar un penal a Boza al minut 37 i van inaugurar el marcador al descompte del primer temps gràcies a Codina, que va rematar pràcticament a sobrebot i a boca de gol un córner servit per Matty. El capità va sorprendre arribant des de darrere.

Codina intenta fer-se amb la pilota davant d’un jugador del Prat B // G.M.CH.

El Prat B va entrar millor al segon temps. Ja havia demostrat bones maneres abans del descans. Al minut 49 Aleix Semur va estar providencial davant Galderic, que ho va tornar a provar poc després tot obligant Albert Alfonso a lluir-se amb un tir al pal curt.

Els pota blava van tenir premi al minut 61 a partir d’Alejandro Pino, que va recollir la pilota al límit de l’àrea petita per enviar-la a la xarxa després d’una jugada embolicada pel cantó dret.

Ara bé, de seguida va replicar el Vilanova. Ho va fer amb una transició ràpida conduïda per Matty i culminada per Òscar Garcia amb una fuetada amb la cama esquerra. Era el seu primer gol com a blanc-i-blau.

Boza refusa la pilota en presència d’un rival // G.M.CH.

De cop i volta, el partit es va trencar i el Vilanova va buscar el 3-1 amb tres arribades seguides. En la més clara, el porter Pablo va negar-li el segon gol a Òscar Garcia.

El Prat B no es va arronsar. Vilagut va haver de refrescar l’equip amb Valentín Volpi i Marc López.

Quan semblava que el Vilanova tenia els tres punts al sarró, Delchi es va equivocar jugant enrere per entregar la pilota a Luis Sánchez. Iván Torres va haver de sortir al tall i li van acabar marcant una falta lateral. En la centrada, Oriol Cruz va empatar amb un cop de cap.

El Vilanova acumula 10 jornades sense perdre, però tancava la sèrie de cinc partits seguits a casa deixant escapar dos punts. Ara arriba el parèntesi de Setmana Santa abans que els blanc-i-blaus afrontin el ‘Tourmalet’ de la segona volta de la Lliga sense marge d’error.

VILANOVA: Albert Alfonso, Delchi, Iván Torres, Aleix Semur, Boza, Frutos, Magu (Arnau Moya, 57’), Codina, Carlos Contreras (Pozzo, 87’), Matty (Valentín Volpi, 80’) i Òscar Garcia (Marc López, 84’).
PRAT B: Pablo, Aleix (Adrián, 70’), Oriol Cruz, Tomás, Montfort (Daniel García, 58’), Pol Moles, David Jiménez (Alejandro Pino,46’); Yusef, Galderic, Rubén (Luis Sánchez, 70’) i Joel Sánchez (Rubén Samaniego, 51’).
ÀRBITRE: Molina Martínez. Va amonestar els locals Òscar Garcia, Frutos, Iván Torres i Sebas Olalde (segon entrenador); i els visitants David Jiménez i Luis Sánchez.