Search
Close this search box.

El Vilanova, el millor local de la Lliga gràcies a enllaçar vuit victòries a casa

La fortalesa de l'equip a l'Estadi contrasta amb la feblesa fora

Codina, Iloie, Antolínez i Roger Peña celebren el gol del triomf contra el Borges de la jornada 7 // G.M.CH.

Quan Antolínez, de cap, va fer el gol del triomf del Vilanova contra el Borges a l’Alumnes Obrers al minut 92 en la setena jornada, ningú no sabia que aquella victòria seria la primera de la bona ratxa que duu l’equip blanc-i-blau a l’Estadi.

Era el 14 de novembre de l’any passat. Des d’aleshores, el Vilanova només acumula alegries a casa.

Amb el sofert 3-2 contra el Catllar de diumenge, els d’Agus ja sumen vuit triomfs seguits davant el seu públic i s’han erigit en els millors locals del grup 3 de Primera Catalana.Quina és la clau de la fortalesa del Vilanova a l’Alumnes Obrers? Respon Antolínez, migcampista blanc-i-blau.

“Ens beneficien molt les àmplies dimensions del camp. Per la manera com juguem, ens va bé tenir espais. Som un equip que vol jugar des de darrere. A casa ens sentim molt còmodes”, afirma.

La tendència dels partits com a local també ajuda el Vilanova a tirar endavant compromisos menys vistosos, com el de diumenge passat contra el Catllar.

“És cert, no va ser dels millors partits. La bona dinàmica segurament va influir en el desenllaç favorable a nosaltres. Però això també ens està passant en contra fora de casa, on hem merescut més premi en alguna de les darreres visites, com a Valls o com en la primera meitat al camp del Borges”, indica Antolínez.

I és que els números del Vilanova a l’Estadi (24 punts dels últims 24 possibles) contrasten amb els que està obtenint fora, amb només dos punts dels darrers 21 i sense haver guanyat en tot el 2022.

Segons Antolínez, “ens està costant fer gol en els desplaçaments. Som capaços de generar, però encertem poc. A veure si canviem aquesta dinàmica diumenge a Igualada, que tampoc no serà fàcil”.

Si el Vilanova es retroba amb el triomf lluny de l’Alumnes Obrers i es manté ferm a casa, podrà continuar ficat en la lluita amb els grans de la Lliga fins al final. De moment, l’equip intentarà donar-se una alegria a domicili abans del parèntesi de Setmana Santa.


Comparteix la notícia