Search
Close this search box.

El Vilanova, en converses amb el Sitges per reforçar la porteria amb Nito

El club vol cobrir el buit que va quedar amb l'adéu de Mario Méndez

Nito és pretès pel Vilanova // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El Vilanova està en converses amb el Sitges per incorporar Nito, vinculat al conjunt d’Aiguadolç des de l’estiu passat. L’exporter blanc-i-blau és l’escollit pel tècnic Agus per suplir la marxa de Mario Méndez, a qui el club va deixar sortir davant la incertesa que s’acabés jugant a Primera Catalana.

Ara que hi ha llum verda perquè es reprengui la competició, a pesar de la reticència de jugar que tenen molts clubs sense que es compleixen uns requisits, inclòs el Vilanova, Agus vol comptar amb una alternativa de garanties per a Javi Martínez. L’entrenador blanc-i-blau és partidari de tenir la plantilla més competitiva possible per si, en efecte, el cap de setmana del 27 i 28 de febrer torna la Lliga.

L’opció que Nito jugui de nou a l’Alumnes Obrers està molt avançada, però falta que el Sitges li doni la baixa. Els d’Aiguadolç militen a Segona Catalana, on la competició segueix aturada. Tanmateix, al Sitges temen que els pugui passar el mateix que al Vilanova, quedar-se sense un dels dos porters de la primera plantilla davant una suposada reactivació del campionat més endavant. Des de la Federació no es descarta aquesta possibilitat.

Tot i el recel inicial del Sitges, hi ha moltes possibilitats que deixi marxar el porter. Divendres hi ha prevista una trobada entre Xavier Laffitte, president del Vilanova, i Ángel Calvo, director esportiu del Sitges, per tractar la qüestió. La cita hauria de servir per desencallar la tornada de Nito al club de la capital del Garraf.

D’altra banda, Mario León, exporter del Vilanova en l’etapa a Tercera Divisió, s’entrena amb l’equip des de desembre. Ho fa sense cap pretensió de despenjar els guants. Mario s’havia fet fitxa amb els veterans del Vilanova i, parlant amb Agus, van contemplar la possibilitat que s’exercités amb el primer equip quan pogués per donar-los un cop de mà en els entrenaments.

Comparteix la notícia