El Vilanova es dona un bany de confiança tot golejant (5-1) el Cambrils Unió

Arnau Moya, Boza, Matty, Carlos Contreras i Marc López segellen la 'maneta'

El Vilanova celebra el triomf d'ahir al vestidor // TWITTER CFVILANOVA

VILANOVA 5 – CAMBRILS UNIÓ 1
GOLS: 1-0, Arnau Moya (30′); 2-0, Boza (42′); 3-0, Matty (53′); 4-0, Carlos Contreras (61′); 4-1, Marc Benito, de penal, (78′), i 5-1, Marc López  (92′).

El Vilanova va donar-se ahir un bany de confiança tot golejant el Cambrils Unió per 5-1. Va ser la confirmació del creixement de l’equip, que va vèncer i va convèncer amb bon joc i gols per sumar el primer triomf del curs a casa.

L’1-0 va arribar a la mitja hora de joc. Va dur la firma d’Arnau Moya, que va recollir una prolongació enrere amb el cap de Frutos des del primer pal en un córner executat per Carlos Contreras i va rematar a la xarxa. Era el primer gol del davanter a la Lliga.

També es va estrenar Boza, autor del 2-0 al minut 42. El lateral va aprofitar una pífia del porter visitant, a qui se li va escapar una centrada-xut d’Arnau Moya i va deixar la pilota solta a boca de gol.

Matty va triplicar l’avantatge del Vilanova al minut 53 tot rematant de primera des de l’interior de l’àrea petita un enviament de Boza des de l’esquerra.

Carlos Contreras no va faltar a la seva cita amb el gol, com en les anteriors quatre jornades. Seu va ser el 4-0. L’extrem va atacar l’espai per controlar una passada d’Òscar Garcia i va marcar caçant el refús del porter, que li havia tret la primera rematada en l’un contra un. Era el minut 61.

El Cambrils Unió va fer el gol de l’honor amb un penal convertit per Marc Benito al minut 78. En el descompte, Marc López va fer bona una assistència de Jair a l’àrea per firmar el 5-1 final.

El Vilanova ha revertit la mala dinàmica que duia amb quatre jornades seguides sense perdre i set punts dels últims nou, uns números que el deixen nou punts per sobre de la zona de perill.

Vilagut i els seus arriben al parèntesi pel Carnaval del cap de setmana que ve amb molt bones sensacions.

VILANOVA: Albert Alfonso, Delchi, Iván Torres, Aleix Semur (Dani Gutiérrez, 71’), Boza, Frutos (Volpi, 66’), Arnau Moya (Marc López, 62’), Codina (Herhan, 79’), Carlos Contreras (Jair, 66’), Matty i Òscar Garcia.
CAMBRILS UNIÓ: Álex, Aleix Llobet, Pol, Cunyat (Sergi Roca, 66’), Aniceto, Menacho, Pau Prados (Óscar Moreso, 53’, Iván Martínez (Rome Esna, 62’), Gito, Marc Benito i Ramon Lladó (Álvaro Ortal, 62’).
ÀRBITRE: Montava Baqué. Va amonestar els locals Aleix Semur, Dani Gutiérrez i Herhan; i els visitants Pau Prados i Gito. Va expulsar el visitant Aniceto (89’).