Search
Close this search box.

El Vilanova es fa la idea que jugarà sis partits seguits fora pel canvi de la gespa

Les màquines ja treballen a l'Estadi dels Alumnes Obrers

Les màquines ja han entrat a l'Estadi // TWITTER BLANCA ALBÀ

El compte enrere ha començat. Des d’aquest dilluns, no es podrà ni jugar ni entrenar a l’Estadi dels Alumnes Obrers per l’anhelat canvi de la deteriorada gespa artificial.

Les màquines ja treballen dins del recinte en la fase inicial de les obres, que s’allargaran entre quatre i sis setmanes. La primera feina és tallar els rotllos de gespa vells per anar retirant-los.

Sense l’Estadi disponible, el Vilanova s’ha fet la idea que haurà de jugar sis partits seguits fora de casa, tres que tocaven segons el calendari de la Lliga (contra el Catllar, el Martorell i el Prat B) i tres més que traslladaran lluny de la capital del Garraf per les obres (davant el Viladecans, el Molins de Rei i el Reus Reddis).No és el millor escenari disputar tants partits a domicili per a un equip en formació, però des del vestidor ho accepten amb resignació. Els entrenaments els traslladaran a l’Annex 2 de la Zona Esportiva.

Un cop acabin els treballs a l’Estadi es procedirà a la mateixa feina a l’Annex 1, que també té la gespa en molt mal estat.

De l’inici de les obres se n’ha fet ressò Blanca Albà, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova, a través del seu perfil de Twitter.

‘Avui iniciem el canvi de gespa de l’Estadi dels Alumnes Obrers; un cop finalitzat es farà la renovació de la de l’Annex, que permetrà tornar a jugar a futbol en les condicions que els nostres esportistes mereixen’, ha escrit Albà.

Les obres també afectaran la resta d’equips del Vilanova i als conjunts dels altres dos clubs usuaris de l’Alumnes Obrers, l’Atlètic Vilanova i el Nou Base Vilanova.
Comparteix la notícia