El Vilanova es manté al capdavant de la taula gràcies a un gol de Totti

Els blanc-i-blaus s'imposen a l'Igualada per 1-0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Totti celebra el gol del triomf amb Jair // LUIS FERNÁNDEZ-ART PHOTOGRAPHY

VILANOVA 1 – IGUALADA 0
GOL: Totti (64)

El Vilanova va fer valer ahir a la tarda un gol de Totti per continuar com a líder en solitari al grup 3 de Primera Catalana. Els blanc-i-blaus es van desfer de l’Igualada per 1-0 per sumar la quarta victòria seguida i la sisena en les últimes set jornades.

No va ser un partit lluït, sobretot en la primera meitat, pobre en oportunitats.

La tarda, freda i ventosa, no convidava a apropar-se a l’Alumnes Obrers. Els valents que van anar al camp van veure com al primer minut Roger Peña avisava amb un xut creuat, però aquesta arribada no va tenir continuïtat i el ritme d’aproximacions va decaure.

Sense un dominador clar, als dos equips els costava molt generar perill. Hi havia molta igualtat. Ni en combinació ni per individualitats no arribaven les ocasions.

Tot i disposar de quatre córners, l’Igualada no en va rematar cap amb perill i només va ensenyar les dents a través de Soufi en posició forçada molt a prop de la porteria.

Just abans del descans Eric ho va provar per al Vilanova de falta, però la pilota va marxar per sobre del travesser.

Jair, ahir titular com a 9, va recollir una assistència d’Antolínez al minut 54 per obrir el capítol de temptatives dels blanc-i-blaus en la segona meitat. I al cap de 10 minuts va arribar l’únic gol del partit.

Totti i Eric es van associar al balcó de l’àrea aprofitant una passada rasa de Víctor Miranda i el migcampista va definir de meravella amb un toc subtil.

Luca prova un desplaçament llarg // G.M.CH.

L’Igualada necessitava buscar la rèplica i el Vilanova va trobar espais per marcar el segon. Edgar Doblas, que havia entrat de refresc, va rematar al travesser al minut 72, però estava en fora de joc.

Poc després de nou va entrar en escena Doblas. Va veure la diagonal d’Eric i aquest va rematar massa creuat en posició franca.

Una perillosa pèrdua de Víctor Miranda dins l’àrea va donar vida a l’Igualada en atac al minut 78. Els visitants ho van tornar a intentar en la següent jugada amb un xut sec que se li va escapar a Mario sense que hi hagués una segona rematada.

El partit estava trencat i va acabar amb el Vilanova buscant el segon amb opcions de Pascua, Luca i Xavi Fernández. Aquest cop els blanc-i-blaus no van necessitar marcar en el descompte. Havien fet la feina abans amb el gol de Totti.

VILANOVA: Mario, Saldaña, Luca, Víctor Miranda, Iloie, Antolínez, Eric (Xavi Fernández, 91’), Codina, Jair (Edgar Doblas, 70’), Totti (Pascua, 80’) i Roger Peña.
IGUALADA: Roman, Jonny, Sole, Óscar, Erik (Franc, 86’), Luque, Arnau (Xixo, 75’), Soufi (Ramon, 68’), Joel, Juanpi (Biel, 46’) i Rafa (Manel, 86’).
ÀRBITRE: Berjaga Ruz. Ha amonestat els locals Roger Peña i Codina, i els visitants Soufian, Erik i Jonny.