El Vilanova es queda pràcticament sense opcions de jugar la promoció

Els blanc-i-blaus, sense ànima, perden contra el Santboià (2-3)

Boada es lamenta en el partit d'ahir // G.M.CH.

VILANOVA 2 – SANTBOIÀ 3
Gols: 0-1, Omar (22′); 1-1, Saldaña (37′); 1-2, Josele (39′); 1-3, Erik Pérez (58′) i 2-3, Boada (92′).

El Vilanova es va quedar ahir pràcticament sense opcions de jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió. Els blanc-i-blaus van perdre per 2-3 contra el Santboià i ja estan a cinc punts del líder Ascó amb només sis en joc. També tenen per davant el Gavà, tot i que va descansar aquest cap de setmana.

Li va faltar empenta al Vilanova. Se’l va veure alacaigut, sense l’esperit competitiu d’altres jornades, fràgil, massa tou. No va tenir ànima. I això que sabia que s’hi jugava molt. El Santboià va fer un partit molt pràctic, esperant a camp propi i sabent trobar vies d’aigua en la defensa blanc-i-blava.

L’inici del partit del conjunt vilanoví va ser prometedor. Pascua, a la mitja volta, i Eric, de falta, van fer intervenir el porter Sito en els primers sis minuts. Tanmateix, aquestes dues opcions van ser un miratge.

Josele va avisar al minut 13 trobant espais per entrar a l’àrea. El mitjapunta vermell va acabar disparant sense oposició, però Javi Martínez va respondre amb seguretat. Tot seguit, va tornar a maniobrar el porter del Vilanova en un córner molt tancat de Richard Martinho.

Havia ensenyat les dents el Santboià i va acabar mossegant al minut 22 amb una combinació de tiralínies entre Erik Pérez, Josele i Omar, que va rematar a plaer al segon pal per anotar el 0-1.

El pla els estava estava sortint de meravella als visitants. I no el van canviar. De nou van fer una passa enrere per esperar el Vilanova. Intentava proposar l’equip blanc-i-blau, però li faltava velocitat en la circulació de la pilota.

Sense poder generar perill a partir de la possessió, un córner va donar vida als d’Agus. El va botar Eric i va acabar al segon pal, on Saldaña es va tirar en planxa per rematar el cuir a la xarxa amb el cap. Era el minut 37.

Ara bé, de seguida va tornar a marcar el Santboià. Óscar Vacas va ingressar a l’àrea per l’esquerra i va buscar el xut davant Luca, que va obstaculitzar-lo. La pilota va seguir viva i la va recollir Josele per esmunyir-se amb qualitat entre Luca, Víctor Miranda, Antolínez i Saldaña abans d’embocar amb la punta de la bota.

[su_slider source=”media: 13301,13300,13298,13297,13299″ limit=”22″ link=”image” target=”blank” width=”1500″ height=”1000″ title=”no”]

Li estava faltant contundència al Vilanova en defensa. L’equip ja no es va aixecar. Aleix Semur va resultar providencial per evitar una rematada franca d’Omar abans del descans i només començar el segon temps el mateix Omar va rematar fora de cap, malgrat estar lliure de marca.

Agus Isabel havia fet entrar Edgar Doblas a la mitja part. Va començar actiu, però no va trigar a caure en la mala dinàmica del grup, tocat anímicament.

Boada no va poder superar el porter Sito en l’un contra un al minut 52, però altre cop no va trigar a respondre el Santboià. Richard Martinho va avisar amb un xut llunyà que va anar al travesser i Erik Pérez va córrer a l’espai per recollir una passada que va trencar en canal la defensa del Vilanova per anotar l’1-3 al minut 58.

Els visitants encara van disposar de dues bones ocasions més –un travesser de Gaudioso i un xut d’Omar– davant el decaïment del Vilanova. A última hora, Jair va rematar al pal i Boada va acabar anotant el 2-3 final.

VILANOVA: Javi Martínez, Saldaña (Lucas Ribeiro, 54’), Luca, Víctor Miranda, Aleix Semur, Cubedo (Edgar Doblas, 46’), Tomás, Antolínez (Raúl Perea, 82’), Boada, Pascua (Jair, 71’) i Eric.
SANTBOIÀ: Siro, Richard Martinho, Picolo, Miguel, Peña, Carlos Martínez (Gaudioso, 49’), Erik Pérez (Gerard Beltrán, 78’), Javi Lara, Josele (Dani Martínez, 78’), Óscar Vacas (Jota, 71’) i Omar (Álex, 85’).
ÀRBITRE: Rimbau Guillaumes. Va amonestar el local Víctor Miranda i els visitants Óscar Vacas, Javi Lara, Picolo i Josele.