Search
Close this search box.

El Vilanova escenifica el ple suport a Manel Duran a l’Alumnes Obrers

La Federació inhabilita el penedesenc per fer una sacada d'honor

Manel Duran i Xavier Laffitte, diumenge a l'Alumnes Obrers // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El Vilanova va aprofitar el retorn de la Lliga a l’Alumnes Obrers per escenificar el ple suport a Manel Duran, exdelegat de la Federació Catalana de Futbol al Garraf-Penedès i recentment expedientat per la mateixa Federació per fer la sacada d’honor en el partit de l’equip femení de l’Atlètic Vilafranca el passat 28 de febrer.

Xavier Laffitte, president del Vilanova, va lliurar a Duran una samarreta del club i abans del xiulet inicial la plantilla blanc-i-blava es va fotografia al costat d’una cadira buida amb el nom del directiu penedesenc de la Federació.


La plantilla del Vilanova en l’acte de suport a Duran // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

En el capítol de la sacada d’honor, la Federació Catalana es va agafar a l’incompliment del protocol anti Covid-19, segons el qual està prohibida tota activitat que impliqui la participació de persones diferents de les intervinents en el partit, per expedientar Duran.

Ara el penedesenc també ha quedat inhabilitat com a directiu de la Federació Catalana fins que no es resolgui l’expedient obert, segons es va votar ahir en una altra agitada reunió de la junta directiva de la Federació. Mundo Deportivo explica avui que el to amenaçador del president Soteras cap a Duran va ser constant.

Manel Duran explica que “la sacada d’honor estava autoritzada per l’Ajuntament de Vilafranca, titular de les instal·lacions. A més, l’àrbitre també ens va donar el vistiplau. L’Atlètic Vilafranca només em va voler agrair els 10 anys de feina com a delegat de la Federació a la zona”.

El penedesenc lamenta que “els màxims responsables de la Federació es mouen per interessos econòmics, familiars i personals. Jo sempre he vetllat pel bé del futbol català, dels clubs del Penedès i del Garraf i pels joves que practiquen el futbol”.

Duran va presenciar el Vilanova-Ascó de diumenge des de la llotja de l’Alumnes Obrers. Molt a prop seu estava Jaume Plaza, el nou delegat de la Federació Catalana al Garraf i al Penedès.

Per a dissabte que ve, 13 de març, està previst un altre acte de suport a Manel Duran al camp de futbol dels Pins de Moja. S’hi espera representants de tots els clubs de la delegació.

Comparteix la notícia