El Vilanova goleja el Catllar (3-7) en l’última jornada i acaba en segona posició

Boada destaca amb un 'hat-trick' en 17 minuts

L'onze inicial del Vilanova d'ahir al Catllar // CFV

EL CATLLAR  3 – VILANOVA  7
Gols:
1-0, Vizcaíno (11’); 1-1, Edgar Doblas (17’); 1-2, Raúl Perea (39’); 2-2, Hamir (44’); 2-3, Boada (50’); 2-4, Boada (58’); 2-5, Boada (67’); 2-6, Tomás (71’); 2-7, Jair (74’) i 3-7, Paredes (89’).

El Vilanova va golejar ahir per 7-3 el Catllar en la darrera jornada de Lliga. Amb aquest triomf i la derrota de la Rapitenca al camp del Sant Ildefons, els blanc-i-blaus han acabat el campionat en la segona posició, a només dos punts de l’Ascó, que disputarà l’eliminatòria d’ascens a Tercera.

El partit, sense res en joc, no va tenir la tensió competitiva habitual i això es va reflectir en el marcador.

El Catllar va inaugurar el marcador al minut 11 mitjançant Vizcaíno, però no va trigar a empatar Edgar Doblas. Raúl Perea va donar avantatge als blanc-i-blaus al minut 39. Ara bé, Hamir va tornar a igualar el matx just abans del descans.

El festival de gols del Vilanova va arribar en el segon temps, amb un Boada desbocat. El penedesenc, que havia començat assegut a la banqueta, va saltar al camp a la represa i va firmar un ‘hat-trick’ en 17 minuts per situar un 2-5 al marcador.

Tomás i Jair, aquest de falta directa, es van afegir a la festa amb dues dianes més del Vilanova. A última hora, Paredes va establir el 3-7 definitiu.

El preparador físic Dani Cardeñoso va ser l’encarregat de dirigir el conjunt blanc-i-blau després de l’adéu d’Agus i del seu cos tècnic en una setmana convulsa. Va debutar amb el primer equip el porter Héctor, del juvenil A, que va disputar els últims 25 minuts.

Dani Cardeñoso, en primer terme, a la banqueta // CFV

EL CATLLAR: Lambea, Paredes, Álvaro, Ignasi (Marcelo, 53’), Sergio, Vizcaíno, Palau, Hamir, Àngel (Ian, 61’), Rodríguez (Chakir, 61’) i Roger.
VILANOVA: Nito (Héctor, 75’), Saldaña (Tomás, 61’), Víctor Miranda (Jair, 59’), Luca, Iloie, Antolínez, Lucas Ribeiro, Raúl Perea (Boada, 46’), Edgar Doblas, Eric i Pascua (Rafa Ribeiro, 46’).
ÀRBITRE: Creus Soler. Va amonestar el local Álvaro i el visitant Luca.