Search
Close this search box.

El Vilanova, guanyador d’un dels premis Joc Net de la Federació Catalana

El club s'emporta una recompensa enconòmica de 1.000 euros

Codina celebra un gol en l'última temporada // LUIS FERÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El Vilanova és el guanyador del Premi Joc Net de la Federació Catalana de Futbol de la temporada 2019/2020 al grup 2 de Primera Catalana, valorat en 1.000 euros. Amb aquest guardó es recompensa l’equip blanc-i-blau per ser el que menys amonestacions i menys expulsions va patir fins que va esclatar la crisi del coronavirus.

Setmanalment, es podia seguir aquesta particular classificació al web de la Federació Catalana, però fins avui no s’ha fet públic de manera definitiva la relació dels equips més esportius, respectuosos i no violents de la darrera campanya. El Vilanova n’és un.

“Està clar que l’important és la classificació quant a punts i victòries, però guanyar un premi així diu molt de com estem fent les coses en el club. A més, els 1.000 euros que rebrem ben bons són”, afirma Xavier Laffitte, president del Vilanova.

El Premi Joc Net, emmarcat dins la campanya TOTS SOM UN EQUIP, va ser instaurat per la Federació Catalana de Futbol per primer cop coincidint amb la temporada 2019-2020. Juntament amb el Vilanova, fins a 111 equips d’arreu del territori català rebran la suma de 82.500 euros a partir d’avui mateix, quan es tramitarà el pagament dels premis.

Es recompensa els dos primers d’aquesta particular classificació de Primera Catalana fins a Quarta Catalana, amb 1.000 euros per al primer i 500 euros, per al segon. L’objectiu d’aquests premis és fomentar la pràctica esportiva de manera respectuosa i no violenta.

La classificació s’ha establert segons els següents barems:

 Per cada targeta gropa ⇒ 1 punt
Per doble amonestació ⇒ 3 punt
Per un partit de sanció (excepte per doble amonestació) ⇒ 3 punts
Per cada partit de sanció superior a un ⇒ 1 punt addicional
 Per cada sanció lleu d’equip ⇒ 10 punts

Com menys punts s’obtenien, millor. El Vilanova en va sumar 61 i va quedar per davant del Martorell, segon amb 65.

Comparteix la notícia