El Vilanova manté un bon to en el segon triomf de la pretemporada

Els blanc-i-blaus superen el Sants, de Tercera Divisió, per 4-1

Marcel va obrir el marcador amb un golàs // G.M.CH.

VILANOVA 4 – SANTS 1
Gols: 1-0, Marcel (5′); 1-1, Marçal (16′); 2-1, Luca (21′); 3-1, Rafa Ribeiro (46′) i 4-1, Rafa Ribeiro (84′).

Segona victòria del Vilanova en la pretemporada. Els blanc-i-blaus, ahir de grocs, es van desfer del Sants, de Tercera Divisió, per 4-1 a l’Alumnes Obrers. L’equip va mantenir un bon to durant molts minuts. El matx va ser altre cop a porta tancada per motius sanitaris arran de la pandèmia.

Si contra el Juvenil A de l’Espanyol Javi Martínez va jugar tot el partit sota pals, aquest cop va completar el duel el jove Mario Méndez, un dels fitxatges del nou curs. SaldanyaLuca, Miranda i Aleix Semur van acompanyar-lo en la línia de quatre del darrere, amb RobertoPacua i Totti a la sala de màquines. A dalt van mesclar-se Marcel, Ignasi i Carlos Contreras.

El Vilanova només va trigar cinc minuts a treure el precinte de l’electrònic. L’autor del gol va ser Marcel, que va desfer-se del seu marcador amb una genial maniobra individual abans de xutar creuat des de prop del vèrtex dret de l’àrea del Sants.

La resposta del quadre barceloní va ser una rematada creuada de Telmo, que estava massa escorat i no va trobar porteria al minut nou.

Tot i anar per davant en el marcador, el Vilanova no va donar continuïtat al bon inici de partit i el Sants va empatar al minut 16 mitjançant Marçal, que va culminar una bona combinació al balcó de l’àrea. Poc després, Miranda va evitar l’1-2 sota pals en els pitjors moments dels homes d’Agus.

Durant una estona el Vilanova va viure massa allunyat de l’àrea rival, fins que va aconseguir fer una passa endavant a partir de la pressió de Carlos Contreras. L’11 va provocar un córner que va acabar amb el 2-1. Pascua va servir la pilota des de la cantonada i el central Luca va embocar amb el cap. Era el minut 21.

El segon gol del Vilanova no va tenir una reacció immediata del Sants i els homes d’Agus ja no van deixar de comandar el matx. Abans del descans, Marcel, Antolínez, que havia rellevat Roberto per unes molèsties musculars, i Carlos Contreras van perseguir el 3-1, que va acabar arribant en la primera jugada del segon temps a través de Rafa Ribeiro, molt actiu.

Luca, felicitat després de fer el 2-1 // G.M.CH.

Agus havia tornat a variar gairebé tot l’equip durant el descans. Rafa Ribeiro va ser un dels que va ingressar al partit juntament amb Iván Torres, IloieTomás TeruelRaúl PereaLucas i Edgar Doblas. Al cap d’uns minuts va entrar Codina. També havia fet molts canvis el Sants, però la segona meitat se li va fer eterna.

Rafa Ribeiro va assistir Edgar Doblas en una acció invalidada per fora de joc abans que acabés amb gol al minut 65 i el mateix Ribeiro va marcar en fora de joc després de recollir un rebuig del porter en un xut de Lucas.

El Sants només va treure el cap en atac al minut 79 amb una doble ocasió ben resolta per Mario, primer providencial amb els peus davant Jordi i després posant la punta dels dits en una rematada d’Iván.

Amb el Sants exasperat, Rafa Ribeiro va fer el 4-1 al minut 84 en recollir una passada filtrada per Codina. Encara abans del xiulet final el porter Oriol es va lluir en un tir llunyà de Raúl Perea després d’una bonica jugada col·lectiva i Edgar Doblas va veure com el mateix Oriol li parava un penal.