El Vilanova obté el segon triomf consecutiu, malgrat tenir fins a sis baixes

Els d'Agus guanyen a Tàrrega (0-1) gràcies a un gol de Saldaña

Edgar Doblas i Pascua feliciten Saldaña pel gol del triomf del Vilanova // G.M.CH.

TÀRREGA 0 – VILANOVA 1
GOL: Saldaña (56)

Chapeau‘ per al Vilanova ahir al vespre al camp del Tàrrega. L’equip va arribar al Municipal Joan Capdevila amb fins a sis baixes (Eric, Codina, Matty, Luca, Toni i Roberto), però no es va empetitir i va encadenar la segona victòria amb la porteria a zero.

Fins i tot se li havia fet fitxa a Aleix Vall, segon entrenador, per si de cas. Saldaña va acabar marcant les diferències al minut 56 amb l’únic gol del partit.

Els blanc-i-blaus, que van vestir de groc, van fer un pas endavant amb la pilota durant diverses fases del partit. Hi va tenir molt a veure Totti, dinàmic i capaç de trencar línies. Pascua, arrencant des del mig del camp, també va contribuir a les millores del Vilanova en la generació de joc.

Agus va apostar per una defensa de tres amb el debutant aquesta temporada Aleix Semur, Víctor Miranda i Iloie. Els carrils van ser per a Saldaña i Roger Peña. A la sala de màquines Antolínez va acompanyar Totti i Pascua i a dalt es van buidar Jair i Edgar Doblas. Sota pals va repetir Mario Méndez, que continua imbatut.

El Vilanova va tenir la virtut de ser pacient amb la pilota als peus per buscar l’espai en el moment oportú. Fins a tres vegades va quedar desarborada així la defensa del Tàrrega en el primer temps.

Al minut 10 Jair, lliure de marca al límit de l’àrea, va fallar en el control terminal després d’una assistència d’Edgar Doblas, que al quart d’hora va ser habilitat per Saldaña sense poder rematar en bona posició per la intervenció de Silviu i del porter Oriol. Al minut 27 va ser Jair qui va jugar amb Edgar Doblas, però aquest va rematar massa creuat.

Entre aquestes arribades del Vilanova també va dir la seva el Tàrrega, perillós entrant per les bandes. Un parell de centrades laterals es van passejar per davant de Mario sense trobar rematador. Obinna i Jordi Garcia percudien pels dos cantons.

Mario va haver d’intervenir a xuts de Jordi Garcia i del ribetà Josep Maria, titular a l’eix de l’atac, a les acaballes del primer temps, quan més presència ofensiva van tenir els locals.

El Vilanova va entrar millor al partit en la segona meitat. Pascua i Jair van avisar sense trobar porteria i Jordi Garcia va respondre fent intervenir Mario.

Quan els d’Agus van tornar a tenir serenor amb la pilota, van elaborar la jugada del 0-1. La va acabar Pascua amb un xut des de la frontal que va refusar Oriol. El rebuig el va recollir Saldaña per marcar.

Necessitava un gol el lateral després d’un inici dubitatiu. En la celebració, l’equip es va fondre en una pinya, sabedor de l’important que era avançar-se en el marcador.

Saldaña celebra el 0-1 entre Edgar Doblas i Roger Peña // G.M.CH.

El Vilanova, endreçat al darrere, sense escatimar cap esforç i sabent jugar amb el marcador a favor aconseguint que passessin poques coses, va fer valer aquest únic gol per assegurar-se el triomf.

Va replicar Tàrrega amb un córner molt tancat al minut 69 i no va trigar a contestar Jair amb una falta lateral molt tancada.

La darrera ocasió del Tàrrega va arribar al 83, quan una mala entrega de Víctor Miranda va obligar Aleix Semur a cometre una falta al balcó de l’àrea. En el llançament, Maikel es va trobar amb la mà d’un segur Mario, que va desviar el cuir a córner.

El Vilanova suma sis punts en quatre partits. La resta de compromisos de la quarta jornada es disputen durant aquest diumenge.

TÀRREGA: Oriol, Pau Culell (Marc Torra, 72’), Silviu, Verdés (Dídac Castelló, 61’), Sergi Castelló (Guillem Casals, 61’), Joel Guillén, Jordi Garcia, Hichem, Josep Maria (Houssam, 72’), Maikel i Obinna.
VILANOVA: Mario, Aleix Semur, Víctor Miranda, Iloie, Roger Peña, Antolínez, Saldaña, Totti, Edgar Doblas (Àlex López, 93’), Pascua i Jair (Xavi Fernández, 82’).
ÀRBITRE: Nägeli Juan. Va amonestar els locals Josep Maria, Verdés, Maikel, Dídac Castelló (2) (89’), Marc Torra, Houssam i Hichem; i el visitant Aleix Semur.