El Vilanova obté un punt merescut i meritori ‘in extremis’ a Viladecans

Matty certifica el 2-2 final amb un gol de penal al minut 90

Els jugadors del Vilanova celebren el gol de Matty // G.M.CH.

VILADECANS 2 – VILANOVA 2
GOLS: 1-0 Ferri (28′); 1-1, Frutos (40′); 2-1, Gallardo (66′), i 2-2, Matty, de penal, (90′).

El Vilanova va obtenir ahir un valuós empat a dos al camp del Viladecans. El matx va ser una mena d’exercici de superació per a un equip encara en construcció contra un rival molt fet.

Fins a dues vegades es van aixecar els de Vilagut. I van tenir recompensa amb un punt merescut i meritori gràcies a un penal convertit per Matty al minut 90.

El primer temps va ser molt equilibrat. A penes va haver-hi ocasions clares. Iván Torres va liderar la defensa del Vilanova mesclant amb Aleix Semur, que va jugar a l’eix de la rereguarda.

Al lateral dret s’hi va ubicar Saldaña, que al minut 25 va frenar Totti tot impedint-li una rematada franca dins l’àrea. L’anticipació del defensa del Vilanova davant el seu excompany va ser una mena de resum del primer temps, farcit de duels entre els uns i els altres.

Al minut 28 va arribar l’1-0 del Viladecans. Una pèrdua d’Hugo en defensa va acabar amb una centrada al límit de l’àrea petita des de la punta esquerra.

Ferri es va anticipar al porter Hèctor, debutant per l’absència d’Albert Alfonso, i als centrals per posar el cap i va desviar la pilota a la xarxa.

Sense que canviés el guió d’igualtat, el Vilanova va empatar al minut 40, quan Frutos va caçar un refús al balcó de l’àrea i va enganxar una volea imparable per al porter Javi Martínez. El migcampista del Vilanova va fer un partit molt complet, arrodonit amb aquest gol.

A la represa va tornar a avançar-se el Viladecans. Gallardo, al segon pal i sobre la línia, va rematar a gol una prolongació amb el cap d’Espi, que havia connectat una falta frontal botada per Cabré. Era el minut 66.

[su_slider source=”media: 24058,24061,24059,24060,24062,24063″ limit=”22″ link=”image” target=”blank” width=”1500″ height=”1000″ title=”no”]

Li tocava tornar a replicar al Vilanova i ho va fer a partir dels canvis. Els de Vilagut van ser els amos del darrer quart d’hora. Xavi Fernández i Carlos Contreras, que havien entrat de refresc, van avisar amb tres temptatives.

El Viladecans es va anar enfonsant a camp propi. Quan pràcticament es complia el temps reglamentari, Pozzo va recollir una passada filtrada a l’àrea per Carlos Contreras i va ser desequilibrat. L’àrbitre, de seguida, va assenyalar el punt de penal.

La responsabilitat d’executar la pena màxima la va agafar Matty, que no va fallar i va certificar el 2-2 definitiu poc abans del xiulet final.

VILADECANS: Javi Martínez, Lara, Espi, Cepeda, Marc Martínez, Biel (Santolalla, 62’), Ferri, Totti (Biel Vallverdú, 62’), Joan Vázquez (Gallardo, 62’), Cabré (Yerai, 79’) i Edgar (Eloy, 72’).
VILANOVA: Héctor, Saldaña (Campuzano, 62’), Iván Torres, Aleix Semur (Arnés, 80’), Boza, Frutos, Xavi Marco (Carlos Contreras, 58’), Hugo (Gorrea, 58’), Jean Marco (Xavi Fernández, 72’), Matty i Pozzo.
ÀRBITRE: Enrique Rodríguez. Va amonestar els locals Cepeda, Lara, Marc Martínez i Ferri; i les visitants Xavi Marco, Hugo, Saldaña, Aleix Semur, Carlos Contreras i Iván Torres. Va expulsar Sebas Olalde, segon entrenador del Vilanova.