El Vilanova pateix la cinquena derrota consecutiva lluny de l’Alumnes Obrers

Els blanc-i-blaus marquen primer, però perden (2-1) a Valls

Matty, amb la pilota, ahir al Municipal del Vilar // FRANCESC FÀBREGAS-EL TRAVESSER

VALLS 2 – VILANOVA 1
GOLS: 0-1, Amir (41′); 1-1, Nogueira (47′) i 2-1, Toldrà (77′).

No hi ha manera. El Vilanova continua sense puntuar lluny de l’Alumnes Obrers en aquest 2022. Ahir va encadenar la cinquena derrota com a visitant en perdre per 2-1 al camp del Valls.

El primer temps va arrencar sense grans luxes. El Vilanova, amb les baixes de Luca, Eric, Codina i Aleix Semur, va guanyar presència en terreny rival de mica en mica.

Matty i Edgar Doblas van personificar les primeres temptatives del Vilanova. Per al Valls ho van provar Cesc i Kako.

Quan semblava que el primer temps acabaria amb el 0-0 inicial, la pressió d’Amir sobre la sacada del porter Albert va tenir premi. La pilota va rebotar en la cama del davanter colombià i va acabar a la xarxa. Era el seu segon gol a la Lliga.

Tanmateix, només començar el segon temps Nogueira va empatar amb el cap després d’anticipar-se a la defensa i al porter Mario per superar-lo per dalt a partir d’una falta lateral.

El Vilanova es va refer i va perdonar l’1-2 amb dues grans ocasions, una d’Edgar Doblas i l’altra de Totti.

El gol va tornar a caure de banda del Valls, que es va endur els tres punts amb un xut ajustat de Toldrà al minut 77.

No va deixar de buscar l’empat el Vilanova fins al final, però no va tenir recompensa. Matty va ser l’últim a intentar-ho amb un xut des de lluny.

La jornada també va oferir el triomf de la Rapitenca per 4-2 sobre l’Atlètic Lleida. El quadre ebrenc es confirma com a líder amb 37 punts, quatre més que els de la Terra Ferma i el Viladecans. El Vilanova ara és quart, a cinc punts de la primera plaça.

VALLS: Albert, Domingo (Toldrà, 46’), Torre, Eric, Arnau Miró, Giralte (Nin, 46’), Albert (Bati, 85’), Cesc (Ramon Miranda, 46’), Kako, Riki i Nogueira (Guillem, 73’).
VILANOVA: Mario, Saldaña, Víctor Miranda, Iloie, Antolínez, Matty, Pascua (Xavi Fernández, 84’), Totti, Edgar Doblas (Jair, 84’), Amir i Roger Peña.
ÀRBITRE: Canavese Pujol. Va amonestar els locals Cesc, Torre i Toldrà.