Segueix-nos

Futbol

El Vilanova, pendent de si es pot reprendre la Lliga els dies 5 i 6 de desembre

L’aturada permetrà al tècnic Agus recuperar lesionats

Agus Isabel, al costat de Pascua, Luca i Edgar Doblas // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El Vilanova està a l’expectativa de si es podrà reprendre la Lliga el cap de setmana de 5 i 6 de desembre, com s’ha plantejat la Federació Catalana de Futbol, si dilluns que ve s’aixequen les restriccions en el món de l’esport i es poden reprendre els entrenaments.

“Tenir una data de retorn a curt termini és una alegria, tot i que sabem que l’evolució setmanal de les dades de la pandèmia marcarà les dates de la reactivació de la Lliga. Ens diuen que anem pel bon camí, però la situació sanitària segueix sent fràgil i no podem descuidar-nos”, afirma el tècnic Agus Isabel.

Mentre l’equip no es pot reunir per entrenar, el cos tècnic ha pautat un treball físic que els jugadors han de fer durant el temps lliure amb l’objectiu de mantenir un bon to abans de tornar a trepitjar la gespa de l’Alumnes Obrers. Dijous passat, a més, la plantilla fer una trobada telemàtica per, segons Agus, “mantenir el contacte entre tots, exercitar-nos junts i fer grup”.Agus
busca el cantó positiu de l’aturada. “Ens haurà servit per recuperar Marcel, que patia unes molèsties a un dit del peu, i dos jugadors que estaven aïllats per ser contactes directes d’un positiu. A més, també esperem la recuperació d’Àlex Iloie d’una lesió al turmell que es va fer en els darrers entrenaments”, explica.

El Vilanova només ha pogut jugar dos partits al subgrup 2A de la Primera Catalana. Els va guanyar tots dos i va arribar a l’aturada com a líder en solitari.

El desig d’Agus és mantenir la bona línia en el retorn a la competició i, com abans millor, “fer-ho amb el suport de la nostra gent (massa social i aficionats) a l’Alumnes Obrers. Fa molt de temps que estem distanciats i volem sentir-los ben a prop. El futbol no s’entén sense una de les seves meitats, l’afició”. L’evolució de la pandèmia seguirà marcant la temporada.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol