Segueix-nos

Futbol

El Vilanova prepara el retorn a la feina pendent de la Federació Catalana

L’equip, citat aquest dimarts al vespre a l’Alumnes Obrers

Àlex Iloie, amb un jugador del Sant Ildefons en la segona jornada // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

Amb el vistiplau de la Generalitat perquè es reprenguin les lligues que donen accés les competicions estatals i a l’espera d’un nou pronunciament de la Federació Catalana de Futbol després que ja s’hagin publicat les noves mesures al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat), el Vilanova prepara la recuperació d’un règim habitual d’entrenaments per enfocar el retorn a la competició.

El tècnic Agus Isabel ha citat demà al vespre els seus homes a l’Alumnes Obrers. S’espera també la presència del president Xavier Laffitte, que informarà jugadors i tècnics del que sàpiga sobre els requisits que la totalitat dels clubs de la categoria van posar a la Federació per reactivar el campionat.

“Encara hi ha molts dubtes, però nosaltres ens hem de començar a preparar per si de cas. De moment, es tracta de fer dinàmica de grup i retrobar-nos. Esperem que el confinament comarcal no sigui impediment perquè ens puguem reunir tots”, exposa Agus, pendent de com es podran bellugar els jugadors que són de fora del Garraf, ja que a hores d’ara la Federació no ha facilitat al Vilanova certificats de mobilitat.

Un cop es conegui el calendari i el nou pla de competició, el club miraria com cobrir les baixes de Carlos Contreras i de Mario Méndez, a qui va deixar marxar a l’Igualada i a la Pobla de Mafumet, de Tercera Divisió, davant la incertesa que es tornés a jugar a Primera Catalana.

D’entre les principals demandes que el Vilanova i la resta d’equips de Primera Catalana han fet a la Federació perquè es reactivi la Lliga, destaquen que els controls PCR no tinguin cap cost per als clubs; que si no pot entrar públic als camps, hi hagi algun tipus d’ajuda econòmica, i que es respectin les setmanes mínimes d’entrenament abans de competir.

“La nostra voluntat és jugar, però demanem que la Federació tingui en compte les nostres peticions”, afirma Xavier Laffitte.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol