Search
Close this search box.

El Vilanova presenta Mouad Tadili, ‘Magu’, com a segon reforç hivernal

Prové del Casp, de la Tercera Divisió aragonesa

Mouad Tadili, 'Magu', nou fitxatge del Vilanova // CFV

El Vilanova continua refent la plantilla a marxes forçades amb l’objectiu de trencar la dinàmica de cinc derrotes seguides i fugir de la zona perillosa de la taula.

Ahir a la nit el club va presentar Mouad Tadili, ‘Magu’, com a segon reforç hivernal. Preferentment, juga d’extrem, tot i que pot ocupar qualsevol posició ofensiva.

Magu prové del Casp, que lluita per la permanència a la Tercera Divisió aragonesa. Duia tres temporades al conjunt saragossà i va participar de l’ascens a Tercera el juliol de 2021. A principis de gener va deixar el Casp per motius personals, segons va informar el club a través del seu perfil d’Instagram

El nou jugador blanc-i-blau, de 22 anys, ja està inscrit en la Federació Catalana de Futbol. Podria tenir minuts aquest diumenge (17.00 h) contra el Valls a l’Alumnes Obrers. Segons el tècnic Vilagut, “espero que ens aporti qualitat a la zona de finalització”.

El primer reforç d’hivern del Vilanova va ser el punta Arnau Moya, que ja va debutar la setmana passada al camp del Sarrià.

D’altra banda, el central Campuzano, el primer fitxatge de Vilagut després de rellevar Luri Sorroche, prioritza jugar la Kings League i ja no estarà a disposició de l’entrenador del Vilanova. A començament de mes havia estat baixa el centrecampista Roger Gorrea.

Comparteix la notícia