Search
Close this search box.

El Vilanova recupera la dinàmica de grup després de cinc mesos

El 24 d'agost està previst el retorn definitiu als entrenaments

Agus Isabel no es va perdre cap detall de l'entrenament // G.M.CH.

El Vilanova va fer ahir a la tarda una primera presa de contacte abans que arrenqui la pretemporada pròpiament dita. El tècnic Agus vol començar a ajuntar el grup després de cinc mesos.

La sessió, eminentment física, es va fer a les Pistes Municipals d’Atletisme Carme Sugranyes Blai. Hi van participar 13 jugadors. Dels nous fitxatges n’hi havia tres: el porter Mario Méndez, el defensa Luca Zarse i el davanter Edgar Doblas. Van faltar els també atacants Ignasi Valldosera i Lucas Ribeiro.

L’equip està citat altre cop dimarts i dijous de la setmana que ve, també a les Pistes. El dia 24 d’agost està previst el retorn definitiu a la feina a l’Estadi dels Alumnes Obrers. Mateo Rodríguez, del Juvenil A, farà la pretemporada amb el primer equip.

L’entrenament d’ahir el va dirigir el preparador físic, Dani Cardeñoso, que va dissenyar un circuit amb diverses estacions i exercicis. No se’n va perdre cap detall el tècnic Agus i els seus ajudants, tots protegits amb mascareta.


Totti i Luca Zarse, en l’entrenament d’ahir // G.M.CH.

“Hem estat molts mesos sense entrenar plegats i vull començar a reprendre la dinàmica de grup. De mica en mica, anirem recuperant efectius, ja que alguns treballen o estan fora de vacances. El dia 24 estarem tots o pràcticament tots”, assenyala Agus, que encara no té tancada la plantilla, ja que li continuen faltant un parell de centrals.

El Vilanova està acabant de planificar els amistosos de pretemporada, conscient dels protocols que ha marcat la Federació Catalana.

A Agus li agradaria jugar contra algun rival de la Divisió d’Honor juvenil o, fins i tot, de Tercera Divisió, però ho complica el fet que enfrontar-se a un equip de categoria estatal requereix acreditar documentalment mitjançant el certificat mèdic corresponent que tots els participants (jugadors, entrenadors, auxiliars, membres de l’equip arbitral) han superat, no més enllà dels set dies anteriors al partit, les proves serològiques qualitatives de la Covid amb resultats negatius, segons ha estipulat la Federació Espanyola. Això és inviable econòmicament per al Vilanova.


Mario Méndez i Javi Martínez, els dos porters del Vilanova // G.M.CH.

 

Comparteix la notícia