Search
Close this search box.

El Vilanova recupera la samarreta totalment blava per a la primera equipació

L'equip vestia amb ratlles blanc-i-blaves des del curs 2015/2016

Roger Peña, amb la nova samarreta, saluda el públic en la presentació de dissabte // G.M.CH.

El Vilanova torna a vestir amb samarreta completament blava. Aquesta va ser la gran novetat en la presentació de l’equip per al curs 2023/2024, que es va fer dissabte abans del partit contra l’Atlètic Escaldes.

Va ser una posada en escena que va quedar un pèl deslluïda per la falta de públic. La graderia va presentar un millor aspecte quan va començar a rodar la pilota.

Els canvis entre la samarreta blava i a ratlles blanc-i-blaves s’han anat succeint al llarg de la història del club. Quan l’any 1951 es va fundar el Vilanova i va participar en el Campionat de Catalunya d’Aficionats, vestia amb samarreta completament blava.

Aquella equipació va caracteritzar l’equip fins a la memorable temporada 1959/1960, la del primer ascens a Tercera Divisió. Va ser a partir de la campanya següent (1960/1961) quan l’equip va passar a vestir una samarreta amb franges blanc-i-blaves i pantalons blaus.

Aleshores es va voler recuperar la indumentària del Club Deportivo Villanueva, finalista de la Copa Catalana de 1948.


Les ratlles blanc-i-blaves i els pantalons blaus es van mantenir fins a la campanya 2000/2001, quan a propòsit de la celebració del Cinquantenari, amb Ramon Cetntaño a la presidència, es va decidir recuperar la samarreta completament blava i els pantalons blancs en record del primer equip de la història del club.

El to del blau de la samarreta va variar durant els anys següents. El blau cel va portar sort al Vilanova i va ser el que va lluir en els dos playoff d’ascens a Segona B, el 2003 i el 2006.

El club va recuperar les franges blanc-i-blaves el curs 2015/2016 sota la presidència de Gabriel Sánchez i així va vestir l’equip fins a la temporada passada. Ara es torna al blau, un blau marí, com la selecció italiana.

Els jugadors ja van lluir la nova equipació dissabte en el darrer amistós de la pretemporada. El segon uniforme és de color grana.

[su_box title=”Projecte ambiciós per buscar l’ascens”]El capità Codina, el míster Vilagut i el president Laffitte van prendre la paraula en la presentació de la plantilla. Van mostrar-se il·lusionats i ambiciosos de cara al nou curs. L’objectiu és l’ascens. Laffitte es pronuncia en aquests termes des que va reescollit i va repetir-ho dissabte. “Posarem tot el que poguem des del club per aconseguir-ho”, va afirmar, a la vegada que va agrair el suport de Quim i Eloy Reche, els dos nous homes forts de la junta directiva.[/su_box]

Comparteix la notícia