Search
Close this search box.

El Vilanova rep el Gavà en l’inici de la segona volta amb el dubte d’Eric

Les lesions, la creu dels blanc-i-blaus, líders i invictes

Eric és dubte al Vilanova per rebre el Gavà // G.M.CH.

Agus Isabel, tècnic de Vilanova, no guanya per ensurts en forma de lesions. Per si no n’hi havia prou amb les baixes de Totti, Codina, Roberto, Jair i Marcel, en l’entrenament de divendres, l’últim de la setmana, es va fer mal Eric, que es va torçar el turmell.

El mitjapunta és dubte fins a última hora per rebre el Gavà aquest diumenge (17.00 h). Demà, abans del partit, es provarà per veure si pot jugar.

“Ara m’estic començant a preocupar”, admet Agus, que si no pot comptar amb Eric, haurà de tornar a buscar alternatives per omplir la sala de màquines.

El tècnic del Vilanova no vol atribuir directament a la llarga aturada per la pandèmia la plaga de lesions que està patint l’equip, però opina que “el parèntesi entre octubre i febrer, no ajuda”.

El Vilanova defensarà el lideratge i la condició d’invicte encara a la Lliga. És el primer partit de la segona volta.

Aquesta temporada el Gavà ha demostrat ser capaç de tot. Per exemple, ve de perdre (2-1) a Sant Boi i també va caure al camp del Vista Alegre (1-0), però va guanyar al camp del Viladecans (0-2) i es va imposar a la Rapitenca a la Bòbila (2-1).

Porta nou punts de 21 l’equip blaugrana abans de trepitjar l’Alumnes Obrers. En la primera volta va guanyar el Vilanova per 0-1 gràcies a un gol de penal de Carlos Contreras. Els blanc-i-blaus van fer ahir un dinar de germanor.

Comparteix la notícia