Search
Close this search box.

El Vilanova rep el Santboià sense marge d’error en la lluita per jugar la promoció

Javi Martínez, Pascua i Edgar Doblas estan disponibles

Eric, jugador del Vilanova, diumenge passat al camp de la Rapitenca // G.M.CH.

El Vilanova busca aquest diumenge (17.00 h) a l’Alumnes Obrers refer-se de la derrota al camp de la Rapitenca contra un altre històric, el Santboià. Els blanc-i-blaus no tenen marge d’error en la lluita per jugar la promoció d’ascens.

Els d’Agus Isabel, tercers a la taula, comencen la jornada a dos punts del lideratge, que ostenta l’Ascó. Els de la Ribera d’Ebre juguen a les dotze del migdia al camp del Sant Ildefons. El Gavà, segon classificat, descansa.

La millor notícia per al Vilanova és que estan disponibles Javi Martínez, Pascua i Edgar Doblas, tres titulars habituals. Continuen de baixa Totti, Roberto i Codina. Iloie no podrà estar amb l’equip per motius personals.


“Ens queden tres partits i volem esgotar les nostres opcions d’acabar primers. Però ara ens hem de centrar en aquest duel contra el Santboià, que encara no ha perdut fora de casa, i no pensar en més enllà. A veure si aconseguim ser forts mentalment”, manifesta Agus Isabel.

El Santboià no juga des del 2 de maig, quan l’Ascó va endossar-li un 0-4 al Joan Baptista Milà. Els dos següents partits, contra la Rapitenca i el Vista Alegre, no els va poder disputar per Covid-19 i els té pendents.

Comparteix la notícia