El Vilanova repeteix triomf en l’afegit, aquest cop amb gol d’Antolínez

El migcampista deixa KO el Borges amb un cop de cap al minut 92

Antolínez celebra el gol del triomf amb Codina i Iloie, que van saltar al camp des de la banqueta // G.M.CH.

VILANOVA 1 – BORGES 0
GOL: 1-0, Antolínez (92)

El Vilanova continua immers en la inèrcia positiva que va iniciar en la tercera jornada. No perd des d’aleshores i ha sumat 13 dels últims 15 punts (quatre victòries i un empat).

Ahir els blanc-i-blaus van tornar a vèncer en el descompte, com la setmana passada. Aquest cop va ser Antolínez qui va decidir el matx al minut 92, just abans d’arribar als tres d’afegit decretats per l’àrbitre. Un cop de cap del migcampista en la darrera jugada del partit va deixar KO el Borges amb l’1-0 final.

La primera meitat va ser equilibrada. El Borges, entrenat per l’exvilanovista Iván Cristino, es va confirmar com un equip aguerrit. Jugava molt directe i es mantenia ordenat. Va tenir més presència ofensiva el Vilanova, però sense decantar la balança a favor seu.

Dues passades llargues de Víctor Miranda a l’esquena de la defensa visitant van activar primer Roger Peña i després Pascua, però cap dels dos va trobar porteria en la rematada.

Quan ja acabava el primer temps, Víctor Miranda va caçar a l’àrea un xut de Saldaña i es va poder girar per buscar els tres pals. No els va trobar per poc.

La igualtat va continuar en el segon temps. Pascua va recuperar la pilota davant Pele per posar a prova el porter Xammar al minut 51, però aquesta oportunitat no va tenir continuïtat.

Codina disputa la pilota amb Edu Vives // G.M.CH.

Va guanyar protagonisme el Borges en camp contrari a partir del minut 57 i ho va provar amb un xut d’Edu Vives i una internada de Tommy, que poc després va aprofitar una relliscada de Semur per xutar sense punteria.

Superada la millor fase de joc dels visitants, el matx anava encaminat cap al 0-0, però el Vilanova no es va rendir. Va avisar Pascua amb una centrada que no va poder rematar Xavi Fernández al minut 84.

En l’afegit, els blanc-i-blaus es van deixar portar per la confiança que donen les bones dinàmiques i van teixir la jugada del gol del triomf. Van combinar des de darrere Víctor Miranda, Roger Peña, Jair i Totti, que va acabar enviant el cuir a la punta dreta.

Allà estava Pascua per aprofundir, centrar i trobar el cap d’Antolínez. El menut migcampista va rematar arribant des de darrere per deixar la pilota a la xarxa i fer embogir els seus companys i el públic de l’Alumnes Obrers. El Vilanova ja és segon a la taula.

VILANOVA: Mario, Saldaña (Aleix Semur, 65′), Luca, Víctor Miranda, Iloie (Xavi Fernández, 73′), Antolínez, Pascua, Codina (Totti, 73′), Edgar Doblas (Jair, 76′), Eric i Roger Peña.
BORGES: Xammar, Amireto, Pele, Dennis, Quinti (Ramon, 76’), Edu, Tommy (Patrick, 82’), Valero (Juanjo, 63’), Montoy (Marvin, 76’), Juclà i Pau (Eric, 82’).
ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. Va amonestar Aleix Semur i Edgar Doblas, i el visitant Pele.