El Vilanova resol la visita del Martorell amb tres gols en la primera meitat (3-1)

Matty, Iloie i Eric, els artífexs del triomf dels blanc-i-blaus

Els jugadors del Vilanova celebren el 3-0, obra d'Eric // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

VILANOVA 3 – MARTORELL 1
Gols: 1-0, Matty (14); 2-0, Iloie (29); 3-0, Eric (36), i 3-1, Alfredo (62).

El Vilanova va tenir prou ahir amb mitja part per resoldre amb victòria la visita del Martorell a l’Alumnes Obrers.

Els blanc-i-blaus van marxar al descans amb un 3-0 que va ser determinant després de fer un bon primer temps, amb més possessió de la pilota i més arribada que el rival.

Matty va inaugurar el marcador al minut 14. L’anglès va acabar amb un xut precís una jugada que havia començat per la banda esquerra. Roger Peña va centrar passat al segon pal. A l’altre cantó va recollir la pilota Toni, que la va posar al mig buscant Codina.

L’intent de rematada del capità va acabar amb un refús a la frontal. El va caçar Matty per fer un control abans de xutar entre l’exterior i l’empenya frontal de la bota dreta lluny de l’abast del porter Souli.

Roger Peña estava actiu per l’esquerra i Pascua i Eric aportaven mobilitat a dalt i entre línies. Agus havia tornat a apostar per un equip sense un 9 clar. La gran novetat en l’onze del Vilanova va ser el porter Pacheco. No jugava des del partit de la primera volta a Martorell.

Miranda va rematar un pèl forçat una falta botada per Matty al minut 17 i poc després Pacheco va tirar de reflexos per refusar de manera poc ortodoxa una centrada del visitant Martí des de la banda esquerra.

Un córner executat per Eric va permetre a Iloie marcar el 2-0 al minut 28. El lateral blanc-i-blau va posar el cap per rematar la pilota, que havia quedat solta i botant al límit de l’àrea petita.

Al minut 36, amb el Vilanova amb confiança, va arribar el 3-0, obra d’Eric, que va rematar sense deixar caure el cuir una centrada picada per Pascua. El sitgetà havia desbordat per la banda esquerra.

Matty, perseguit per un jugador del Martorell // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

Abans del descans, a Pacheco li van prendre la pilota fora de l’àrea al cantó esquerre i Toni va acabar evitant el xut de Martí. Tot seguit, una pèrdua de Luca va obligar Pacheco a posar la mà davant Àlex. Havia donat vida al rival el Vilanova amb errors propis, però no ho va pagar.

En la segona meitat el Vilanova va saber administrar la renda. Iloie va estar a punt de fer el quart al minut 51 abans de passar a jugar de central per la lesió de Luca.

Alfredo havia entrat de refresc en el Martorell i es va mostrar perillós i amb un gran colpeig de pilota. Seu va ser l’únic gol dels visitants amb un xut de falta directa al minut 62.

El Vilanova va acabar amb Saldaña de central al costat de Víctor Miranda. Els blanc-i-blaus van mantenir l’avantatge de 3-1 fins al final per endur-se un triomf necessari.

Ahir li va tocar descansar a l’Atlètic Lleida. Ho va aprofitar el Viladecans per situar-se líder amb 30 punts després d’empatar a zero a casa contra la Rapitenca, que suma 29 punts, els mateixos que l’Atlètic Lleida i el Vilanova. La lluita pel títol continua aferrissada.

VILANOVA: Pacheco, Toni, Luca (Amir, 57’), Víctor Miranda, Iloie (Saldaña, 81’), Antolínez, Eric (Roberto, 73’), Codina (Xavi Fernández, 73’), Pascua (Edgar Doblas, 73’), Matty i Roger Peña.
MARTORELL: Souli, Arévalo (Pau, 73’), Caballeria, Soriano, Marki, Xavi (Alfredo, 57’), Ori (Xavi Marco, 57’), Bernat, Pol, Martí (Ross, 67’) i Àlex (Peñarrubia, 67’).
ÀRBITRE: Serra Sanz. Va amonestar el visitant Xavi.