El Vilanova s’abona a les victòries en el temps de descompte i és el nou líder

Els d'Agus guanyen el Catllar (1-2) amb un gol de Jair al minut 94

L'expedició del Vilanova celebra la victòria al vestidor del camp del Catllar // CFV

EL CATLLAR 1 – VILANOVA 2
GOLS: 1-0, Òscar (33′); 1-1, Eric (60′) i 1-2, Jair (94′).

El Vilanova s’ha abonat a les victòries en el temps de descompte. Ja en suma tres de seguides ‘in extremis’, que li han servit per posar-se líder.

Si al camp del Vista Alegre Codina donava els tres punts als blanc-i-blaus a última hora i Antolínez repetia la setmana passada a casa contra el Borges, ahir va ser Jair qui va certificar el triomf dels de la capital del Garraf al camp del Catllar al minut 94.

L’extrem va posar la rúbrica a la remuntada del Vilanova, que es va haver de sobreposar a un primer gol dels locals, obra d’Òscar al minut 33. La perseverança dels d’Agus va tornar a tenir premi.

Va entrar millor al partit el Vilanova, que dominava i oferia perill a partir de Pascua. El sitgetà va buscar Edgar Doblas al minut cinc, però el 9 blanc-i-blau no va poder controlar el cuir en posició franca. Al minut 17, Pascua ho va provar amb un xut alt.

El Catllar va millorar a partir de la mitja hora i al minut 33 va marcar en la seva primera temptativa, la que Òscar va convertir en l’1-0 en una acció d’oportunisme.

Al minut 41 l’opció va ser per a Edgar Doblas, però el porter Gonzo li va negar el gol. I encara abans del descans els locals podien haver eixamplat la renda a través de Bily amb una rematada que va marxar fora per poc.

El Vilanova va ser l’amo de la segona meitat aprofitant que el Catllar va tirar enrere per sortir a la contra. L’entrada de Totti va donar més dinamisme al joc del Vilanova i Pascua va buscar la porteria rival en dues ocasions.

Rull i Prades van replicar per al Catllar, però l’equip tarragoní ja no va tornar a aparèixer en atac. El Vilanova, sí. Eric va aprofitar un servei de Roger Peña per empatar al minut 60 en una doble rematada. La primera se la va treure el porter, però la segona va acabar a la xarxa.

Els blanc-i-blaus no en van tenir prou. Codina i Pascua van amenaçar Gonzo abans del gol del triomf de Jair, que seguint una nova incursió de Roger Peña va tornar a recollir el rebuig del porter per embocar en la segona rematada.

Tot i que encara ha de descansar, el Vilanova comanda la taula amb un punt més que l’Atlètic Lleida i el Viladecans. Els del Segrià ja han descansat.

EL CATLLAR: Gonzo, Barroso (Franco, 87’), Ian (Volpi, 75’), Sergio (Rafa, 63’), Prades, Rull, Roca, Arnau, Óscar (Aarón, 70’), Alexis i Bily (Younes, 87’).
VILANOVA: Mario, Aleix Semur, Víctor Miranda, Luca (Saldaña 75’), Iloie (Totti, 46’), Antolínez, Pascua, Codina, Edgar Doblas (Jair, 62’), Eric (Xavi Fernández,  80’) i Roger Peña.
ÀRBITRE:
Garcia Peig. Ha amonestat els locals Ian, Sergio, Barroso, Bily i Arnau; i el visitant Iloie.