Segueix-nos

Hoquei patins

El Vilanova-Sant Feliu, aquesta nit a porta tancada al pavelló de les Casernes

La PCR de París dóna negatiu i la Federació determina jugar avui

Gerard Vergés celebra amb David Aguilar un dels cinc gols al Rivas // G.M.CH.

Ahir, no; avui sí. El Vilanova-Sant Feliu, ajornat ahir pel possible positiu de David París, jugador del Patí, que havia donat símptomes compatibles amb la malaltia, es disputarà aquesta nit, a partir de les 21.40 h, a Les Casernes.

La clau de volta de tot plegat és el resultat negatiu de la PCR a la qual es va sotmetre ahir David París.

Una vegada aquest migdia la Federació Espanyola de Patinatge ha conegut que el jugador del Patí no té coronavirus i que no hi ha hagut perill de contagi amb la resta del grup, ha determinat que el matx es jugui avui perquè ha de quedar enllestit abans de les dues últimes jornades.

El partit es disputarà a porta tancada per respectar el toc de queda.


Amb la visita del Sant Feliu, el Vilanova tanca la sèrie de tres compromisos seguits a casa fonamentals per a la permanència a l’OK Lliga Plata.

Els verds van guanyar els dos primers (3-0 al Patín Las Rozas i 5-3 al Rivas Las Lagunas) i avui busquen encadenar tres triomfs per primer cop des de 2019 per acaronar la salvació. Al Sant Feliu li falta un punt per assegurar-se la permanència.

Si el Patí guanyés, es posaria a un sol punt del Sant Feliu i en tindria cinc més que el Patín Las Rozas quedant-ne només sis en joc.

A banda de David París, en les files del Patí tampoc no estarà disponible Nacho Garrido, que ha estat contacte d’un positiu per Covid-19.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins