El Vilanova també perd contra el Sarrià (2-1) i encadena la cinquena derrota

Els de Vilagut continuen ancorats a la zona baixa

L'onze titular del Vilanova d'ahir al camp del Sarrià // TWITTER CFV

CP SARRIÀ 2 – VILANOVA 1
GOLS: 1-0, Víctor Pérez (35′); 2-0, Pablo, de penal, (75′) i 2-1, Matty (88′).

Amb el canvi d’any no ha canviat la mala dinàmica del Vilanova. Els blanc-i-blaus van perdre ahir per 2-1 al camp del Sarrià i van encadenar la cinquena derrota.

L’equip no reacciona. Se’l veu cada cop més desdibuixat i minvat per les baixes. Les alarmes ja s’han encès a l’Alumnes Obrers, amb els de Vilagut ancorats a la zona baixa.

Les aspiracions que tenia el Vilanova de jugar la Superlliga queden molt lluny. Ara mateix ha d’evitar la quinzena plaça, que amaga un possible descens.

El matx va arrencar equilibrat fins que superat el primer quart d’hora els locals van començar a ensenyar les dents, sobretot, a partir de Guillem Viñas. Una rematada seva al travesser va obrir el capítol d’ocasions.

Matty va topar també amb la ‘fusta’ poc després, però feia la sensació que el Sarrià estava millor situat sobre el camp.

Vilagut va fer debutar Arnau Moya, l’últim fitxatge, que va ser objecte d’un possible penal.

Al minut 35 va arribar l’1-0, obra de Víctor Pérez, que va recollir un refús del pal a un cop de cap de Marc. L’acció havia començat amb una falta enviada a l’àrea per Guillem Viñas.

El gol va pesar com una llosa sobre el Vilanova, incapaç de capgirar la situació en la segona meitat. Al minut 75, un penal forçat per Guillem Viñas va aprofitar-lo Pablo per marcar el 2-0.

Amb el temps pràcticament exhaurit, Matty va fer el 2-1 final amb un xut des de la frontal de l’àrea.

SARRIÀ: Alejandro, Carlos, Victor Pérez, Marc (Vranken, 33’), Albert, Victor Lacambra (Xavi Falcón,49’),Francesc Xavier (Pablo, 64’), Guilllem Viñas (Lluís Viñas,76’), Pol, Carlos Junior (Joel,49’) i Martí.
VILANOVA: Albert Alfonso, Boza, Aleix Semur, Dani Gutiérrez, Delchi (Xavi Marco, 64′), Frutos, Marc López (Víctor Fernández, 64′), Codina (Ian, 82′), Arnau Moya, Matty i Jair (Marc Salas, 82′).
ÀRBITRE: Esteban Bote. Va amonestar els locals Víctor i Xavi Falcón; i els visitants Codina, Aleix Semur i Jair. També va ensenyar targeta groga a Sebas Olalde, segon entrenador del Vilanova.