Search
Close this search box.

El Vilanova tanca la Lliga al camp del Catllar després d’uns dies convulsos

L'adéu d'Agus i del seu cos tècnic ha marcat la setmana

Oriol Boada, amb la pilota en el partit de la primera volta contra el Catllar // G.M.CH.

El Vilanova tanca la Lliga 2020/2021 aquest migdia (12.00 h) al camp del Catllar, cuer i descendit a l’espera de si hi ha ‘indult’ en l’assemblea de la Federació Catalana.

Els blanc-i-blaus saltaran a la gespa després de la setmana més convulsa des que el president Laffitte es va fer càrrec del club. Agus Isabel i el seu cos tècnic no estan amb l’equip des de diumenge passat en considerar-se destituïts després d’una tensa trobada amb Laffitte per parlar del futur.

El president va negar que els hagués cessat, però Agus i els seus col·laboradors s’han mantingut ferms amb el seu posicionament i no han tornat a l’Estadi.

Va assumir l’equip Dani Cardeñoso, preparador físic que havia treballat amb Agus Isabel aquest curs i que va deixar en segon terme les funcions amb el Vilanova per incompatibilitat amb una altra feina. En va parlar tant amb el míster com amb el president.

Malgrat tot plegat, l’equip buscarà acabar la Lliga guanyant. El Vilanova ja no té opcions de jugar el play-off des de la setmana passada, però vol cloure el campionat amb el millor sabor de boca possible. El Catllar no ha guanyat cap partit en tot el campionat.

Si el Vilanova venç i la Rapitenca perd al camp del Sant Ildefons, els blanc-i-blaus acabaran la Lliga en la segona posició.

Comparteix la notícia