Search
Close this search box.

El Vilanova té pactats cinc partits amistosos de pretemporada

El primer, el 29 d'agost al camp del CF Canonja

Pascua i els seus companys començaran la pretemporada el 23 d'agost // G.M.CH.

Agus Isabel i el cos tècnic del Vilanova ja tenen marcades les dates clau de la pretemporada. Com va avançar el president Xavier Laffitte en l’assemblea de socis, l’equip tornarà als entrenaments el dilluns 23 d’agost.

El que no se sabia era el calendari dels partits de preparació que ja té pactats el club.

El primer amistós del Vilanova serà el 29 d’agost (18.00 h) al camp del CF Canonja, de Segona Catalana. Per al setembre els blanc-i-blaus tenen aparaulats quatre partits més.


El dissabte dia 4 (18.00 h) rebran el Santfeliuenc, del grup 2 de Primera Catalana. Una setmana després jugaran al camp de l’Sporting Gavà, de Segona Catalana, en una hora que encara falta concretar.

Per al 18 de setembre hi ha previst un Vilanova-Unificació Llefià (grup 1 Primera Catalana), a partir de les cinc de la tarda a l’Alumnes Obrers. Els d’Agus clouran els compromisos de preparació el 25 de setembre (19.00 h) al camp del Can Vidalet, també de Primera Catalana. El debut a la Lliga del Vilanova serà el 3 d’octubre contra el Gavà a l’Estadi.

A tots aquests partits se’ls podria afegir algun més. La plantilla continua oberta. Agus vol acabar d’apuntalar la parcel·la ofensiva.


Comparteix la notícia