El Vilanova torna a marcar en l’afegit i obté un empat (1-1) a Mollerussa

Els blanc-i-blaus continuen com a líders una setmana més

L'onze del Vilanova d'aquesta tarda al camp del Mollerussa // TWITTER CF VILANOVA

MOLLERUSSA 1 – VILANOVA 1
Gols: 1-0, Kiko (88′) i 1-1, Matty (93′)

El Vilanova ha tornat a marcar en el temps de descompte aquesta tarda per empatar a un al camp del Mollerussa i encadenar la vuitena jornada seguida sense perdre.

Els blanc-i-blaus, que han estrenat una segona equipació de color negre, continuen com a líders, ara amb dos punts d’avantatge sobre l’Atlètic Lleida, que ha perdut al Catllar, i el Viladecans.

El partit ha estat molt equilibrat. Fins al minut 28 no ha arribat la primera gran ocasió. L’ha tingut Jair, que s’ha associat amb Totti i, un pèl escorat, ha rematat massa creuat.

La rèplica del Mollerussa ha dut la firma de Jofre Graells, el seu jugador més incisiu, amb un xut que Mario Méndez ha desviat a córner. Tot seguit, la falta de contundència de la defensa del Vilanova ha donat als locals una nova opció.

A l’inici de la represa, Totti ha tornat a trobar Jair, però aquest ha rematat fora amb el cap. De nou ha contestat Jofre i altre cop Jair ha acaronat el gol amb una rematada alta en una gran ocasió.

Sense novetats en el marcador, el matx ha arribat obert de bat a bat al quart d’hora final.

Al minut 88 Kiko ha avançat el Mollerussa aprofitant un descuit de la defensa del Vilanova per demanar un fora de joc.

Semblava que aquesta vegada l’epíleg del partit donava l’esquena al Vilanova, però encara faltava el temps descompte, que els blanc-i-blaus gestionen de meravella. I al minut 93 Matty ha establert l’1-1 en recollir la pilota a l’àrea.

MOLLERUSSA: Adrià, Fabregat, Kiko, Joan (Ars, 80’) Porta, Barón, Jofre, Putxi (Franky, 80’), Delgado (Douba, 62’), Trota (Totti, 71’) i Sasha.
VILANOVA: Mario, Saldaña (Aleix Semur, 46’), Luca, Víctor Miranda, Iloie, Antolínez, Eric (Matty, 62’), Codina (Pascua, 62’), Jair (Edgar Doblas, 56’), Totti (Roberto, 84’) i Roger Peña.
ÀRBITRE: Muñoz Baquero. Ha amonestat els locals Trota i Putxi; i els visitants Codina, Roger Peña, Saldaña i Matty. Ha expulsat amb vermella directa el porter suplent del Vilanova, Pacheco.