Search
Close this search box.

El Vilanova ven il·lusió i ambició en l’assemblea ordinària de socis

El club anuncia el fitxatge mediàtic d'un futbolista que va jugar al Barça

Xavier Laffitte, amb el vicepresident Quim Reche (esquerra) i el director esportiu Pirri (dreta) // G.M.CH.

Il·lusió i ambició. Aquestes dues paraules resumeixen les intencions de la junta del Vilanova en l’inici del segon mandat de Xavier Laffitte. L’assemblea de socis del club, celebrada ahir, va donar la benedicció al nou projecte.

Una vintena d’associats van acudir a la cita a la sala polivalent de l’Alumnes Obrers i van conèixer les intencions de la junta de cara al nou curs.

De la confecció de la primera plantilla, Laffitte va afirmar que estem dissenyant “el millor equip dels últims set anys, els que porto aquí”.

El pressupost per a la plantilla és de 139.220 euros, un 40% superior al del curs passat.

L’ascens com a objectiu i nova equipació

“Al tècnic Vilagut li donarem totes les eines necessàries perquè l’equip pugui optar directament per l’ascens”, va afirmar Pirri, director esportiu del Vilanova. “Hem apujat el pressupost, però no és un despilfarro“, va continuar.

Pirri va repassar els noms que ja conformen el Vilanova 2023/2024. “Se’ns ha exigit en les renovacions i en els fitxatges, però nosaltres també exigirem rendiment”, va apuntar el director esportiu.

Pirri i la junta també van anunciar l’arribada d’un fitxatge mediàtic amb experiència en el futbol professional. “Dilluns el farem públic. Va jugar al Barça”, va dir Laffitte sense donar més pistes.

La primera plantilla canviarà l’equipació. Vestirà Nike. El planter no farà el canvi fins a la temporada que ve.

El deute, com a cavall de batalla

Un dels primers punts de l’assemblea va ser l’aprovació per part dels socis per crear una fundació privada pel futbol base.

“L’objectiu és preservar el planter, un dels grans actius que té el Vilanova”, va dir Marc Remolà, advocat del club.

I va afegir. “Quan assessoro clubs i sobretot clubs de futbol, un dels primers consells que els dono és diferenciar el primer equip del futbol base. Cadascú té les seves necessitats”.

L’elevat deute que el Vilanova té amb la Seguretat Social continua sent una llosa pensant en el futur, però amb la nova fundació que aglutinarà la base, quedarà garantit el funcionament dels equips formatius en les categories assolides i permetrà percebre les subvencions pertinents.

Quant al primer equip, la nova junta, com ja va avançar Laffitte en període electoral, vol comprar una plaça per no tenir la rèmora del deute. “Ja estem negociacions. Tenim gent experta en el tema a la junta. Estem atents a les oportunitats que puguin sorgir”, va manifestar el president.


Els socis van aprovar la creació d’una fundació pel futbol base // G.M.CH.

Carnets, horari, derbi i futbol femení

Respecte dels carnets de socis, es mantenen les quotes de 90 euros per l’Abonament Adult i els 60 euros per l’Abonament Jubilat. I es crea l’anomenat Abonament Or a un preu de 200 euros, que dona accés a la llotja i que permet fer un piscolabis a les mitges parts dels partits.

També es va debatre sobre l’horari dels partits a casa del primer equip. Laffitte, a instàncies dels nous integrants de la junta, va tornar a posar sobre la taula l’opció de jugar a les 12 del migdia dels diumenges.

Els socis van mantenir-se partidaris dels compromisos a les cinc de la tarda, tot i que es podria canviar en algun moment del curs per veure la resposta del públic en un altre horari.

Un dels rivals que visitarà l’Alumnes Obrers el curs vinent és el Sitges. Fa 23 anys que no hi ha un derbi en Lliga. Els socis van aprovar que aquell dia es pugui decretar jornada econòmica.

El Vilanova també va aprofitar l’assemblea per anunciar que Anna Reina, exjugadora del Barça, serà la nova responsable de la secció femenina del club.

Comparteix la notícia