Segueix-nos

Futbol

El CF Vilanova vestirà roba de la marca Puma a partir de la temporada que ve

Equipacions.club continuarà sent la distribuïdora dels blanc-i-blaus

Xavier Laffitte, president del Vilanova, i Ángel Calvo, representant d'Equipacions.club // G.M.CH.

El CF Vilanova vestirà roba de la firma Puma a partir de la temporada que ve. El club aposta pel canvi de marca per la finalització del contracte de quatre anys amb Acerbis quan acabi aquesta campanya.

El que no varia és la distribuïdora. Equipacions.club, amb seu a la ciutat, continuarà sent la que abasteixi els equips de totes les categories del Vilanova. El nou acord entre les dues parts és per a tres temporades.

“Puma ha tornat a irrompre amb força en el món del futbol i, ja que ens toca tancar un nou contracte i canviar la roba del club, hem optat per una firma top que ens seguirà servint la mateixa distribuïdora d’aquí”, assenyala Xavier Laffitte, president del Vilanova.

Equipacions.club ja treballa en el disseny de la nova samarreta. La distribuïdora ha passat al Vilanova fins a set propostes diferents, algunes de més clàssiques i altres de més modernes i trencadores a partir de les habituals franges blanc-i-blaves.

L’acord entre el Vilanova i Equipacions.club per vestir Puma inclou tant les equipacions de joc com la resta de peces i complements del club: dessuadores, xandalls, roba d’entrenament i de passeig, parques i motxilles.

En la fotografia el president Xavier Laffitte i Ángel Calvo, representant d’Equipacions.club, sostenen la samarreta de passeig per a la temporada que ve.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol