Search
Close this search box.

El Vilanova visita el Catllar amb l’objectiu de mantenir la bona ratxa

Matty, Toni i Roberto, baixes en el conjunt blanc-i-blau

Àlex Iloie pugna amb un jugador del Borges en el partit de diumenge passat // G.M.CH.

El Vilanova visita aquest diumenge (12.00 h) el camp del Catllar amb l’objectiu de mantenir la bona ratxa de les cinc últimes jornades, en les quals ha sumat 13 punts sobre 15.

“Guanyar seria donar un cop de puny sobre la taula, però ens espera un partit exigent. El Catllar ha estat capaç de guanyar l’Igualada i el Mollerussa. Aquests dos resultats demostren que no ens ho posarà gens fàcil”, afirma el tècnic del Vilanova, Agus Isabel.

L’equip tarragoní va quart per la cua després d’haver encadenat dues derrotes: 2-3 contra el Solsona i 1-0 davant el Viladecans. Els exvilanovistes Jordi Prades i Lucas i Rafa Ribeiro són tres dels noms propis dels grocs.

Agus Isabel espera un partit més obert que el de la setmana passada contra el Borges per les característiques del Catllar, amb un equip força jove.

Matty, Toni i Roberto són baixa per lesió en els blanc-i-blaus. Continuen recuperant-se tots tres i difícilment podran jugar fins passat el cap de setmana sense Lliga del 4 i 5 de desembre.

El Vilanova no perd des del 10 d’octubre amb aquell 5-2 que va encaixar a Martorell en l’única derrota del curs que ha patit a camp contrari. Els blanc-i-blaus han guanyat en les dues darreres sortides: 0-1 al Tàrrega i 1-2 al Vista Alegre.

Comparteix la notícia