Search
Close this search box.
,

El vilanoví Benito Nogales, en la candidatura pel canvi a la Federació Catalana

Les eleccions, en l'assemblea extraordinària d'aquest dissabte

Benito Nogales ara treballa com a tècnic a l'Ajuntament de Canyelles // FACEBOOK BENITO NOGALES

L’exatleta vilanoví Benito Nogales forma part de la candidatura que busca el canvi en les eleccions a la presidència de la Federació Catalana d’Atletisme, que se celebren aquest dissabte.

Nogales forma part de l’equip de Mercè Rosich, aspirant a desbancar l’altre candidat, Joan Villuendas, actual president de la Federació, al càrrec des de fa 10 anys.

La candidatura que defensa Nogales es presenta amb l’eslògan Per una Federació amb impuls i té com a objectiu fer créixer l’atletisme català en tots els vessants, a partir del consens i la participació.
Rosich
col·loca els clubs al centre de la promoció de l’atletisme com a bressol d’aprenentatge i espai de convivència social i proposa la creació d’un model d’escola catalana d’atletisme adaptable a totes les realitats dels clubs del territori.

Les eleccions es faran en l’assemblea extraordinària d’aquest dissabte, que s’efectuarà a la sala d’actes del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, a partir de les 16:30 h en primera convocatòria.

En els últims comicis, celebrats el març del 2018, ja es van presentar els mateixos candidats. Va guanyar Villuendas per un sol vot.

Comparteix la notícia