Search
Close this search box.
,

El vilanoví Francesc Martínez (CN Garraf), al Mundial de la classe olímpica

La prova arrenca la setmana que ve a Barcelona

Francesc Martínez disputarà el Mundial d'ILCA 7 // YEPÁ PHOTOGRAPHY

Francesc Martínez, regatista vilanoví pertanyent al Club Nàutic Garraf, serà un dels 14 representants de la Federació Espanyola a l’ILCA World Championship 2021.

El Mundial es disputarà des de dimecres que ve, 3 de novembre, fins al dia 10 en aigües de Barcelona.

Després d’una temporada passada marcada per l’absència de competicions arran de la pandèmia, Martínez inaugurava la seva primera temporada en categoria olímpica (ILCA7) amb la participació en la Copa d’Espanya, celebrada a Cadis el passat mes de maig.

En joc estaven les places per entrar a l’equip espanyol de cara al Mundial. El regatista vilanoví es va mantenir en el top-10 de la competició fins que uns problemes físics en l’últim dia l’obligaven a retirar-se de les darreres proves.

Amb aquest contratemps va patir una petita davallada en la classificació general. Finalment, va quedar 11è, suficient per optar a una de les 14 places de la Federació Espanyola.

Després d’un pas reeixit per la categoria ILCA6 (diversos campionats de Catalunya i podis en regates internacionals), Martínez comença amb bon peu la seva aventura en la classe olímpica.

A Barcelona formarà part d’un equip amb regatistes de renom en la classe com Joel Rodríguez (representant d’Espanya a Tokyo 2021) o Joaquín Blanco (olímpic en anys anteriors).

El vilanoví tindrà l’oportunitat de competir contra tota la flota internacional de primer nivell.

Comparteix la notícia