Segueix-nos

Futbol

El vilanoví Gerard Figueras rep la insígnia d’or de la Federació Catalana

El lliurament, en la presentació de la nova temporada

Gerard Figueras pren la paraula en el reconeixement d'ahir // FCF

El vilanoví Gerard Figueras, ex-secretari General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, va rebre ahir la insígnia d’or de la Federació Catalana de Futbol.

El lliurament l’hi va fer Joan Soteras, president de la Federació, en reconeixement de la tasca que el vilanoví va fer en els últims anys al capdavant de l’òrgan de direcció, planificació i execució de l’administració esportiva del Govern.

Figueras va manifestar “que l’esport català és molt gran, però sense el futbol no seria el que és avui. La Federació Catalana de Futbol ha estat capaç de modernitzar-se i convertir-se en tota una referència al país. Ha liderat l’esport català”.


El vilanoví, secretari d’Acció Exterior i de la Unió Europea, també va parlar de la seva feina actual. “És un nou repte professional, ja que és un terreny de joc que és nou per a mi. Hi entro amb la motxilla carregada amb totes les experiències que he acumulat al món de l’esport”, va dir.

El reconeixement a Gerard Figueras es va fer a la sala d’actes de la Federació, a Barcelona, en el marc de la presentació de la nova temporada esportiva i de la programació d’enguany a l’FCF TV.

PUBLICITAT

Més a Futbol